Gokken op Premier League speelronde 1

Home Nieuws Gokken op Premier League speelronde 1

Gisteren is het voetbal seizoen in Engeland begonnen. Voor elke speelronde zullen we een aantal wedstrijden doornemen waarvan we denken dat het de moeite waard is om op te gokken. Gokken op Premier League speelronde 1 doen we voorzichtig, aangezien we nog niet alle ploegen aan het werk hebben gezien.

Bournemouth – Aston Villa: Gokken op Aston Villa to win

Bournemouth logo

Het gepromoveerde Bournemouth mag het zaterdag om 16:00 Nederlandse tijd opnemen tegen het Aston Villa van Steven Gerrard. Scott Parker mag de Premier League in met Bournemouth met een ploeg die nog niet al te veel spelers heeft aangetrokken.

Aston Villa logo

De selectie van Bournemouth is bijna identiek en Tavernier, afkomstig van Middlesbrough, is de belangrijkste aankoop tot nu toe. Dat zegt eigenlijk al genoeg over de kwaliteiten van deze ploeg. Solanke moet zorgen voor de goals. Dat lukte wel in het Championship, maar de Premier League is natuurlijk een ander niveau.

Aston Villa zal tevreden zijn met de definitief verblijf van Coutinho en de twee aangekochte verdedigers, Diego Carlos (Sevilla) en Boubacar Kamara (Marseille). Vorig seizoen was het vooral wisselvallig en eindigde het als veertiende in de Premier League.

Als Gerrard het team iets constanter wordt, dan kan het zomaar in het linkerrijtje komen. Dan zal je tegen dit soort ploegen de punten moeten pakken. We gokken op een uitzege van Aston Villa tegen een odd van 2.07 bij bookmaker Circus.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Gokken op Premier League speelronde 1: Tottenham AH -1.5 vs Southampton

Tottenham Hotspur logo

De tweede wedstrijden waar we Gokken op Premier League speelronde 1 is Tottenham – Southampton, aftrap zaterdag 16:00. Voor Tottenham wordt het een heel belangrijk seizoen en de bookmakers verwachten ook dat Tottenham de best of rest wordt, achter Man City en Liverpool. Met aankopen als Richarlison, Bissouma en transfervrije Perisic kunnen we stellen dat het elftal sterker is geworden. Bergwijn is natuurlijk vertrokken, maar een vaste waarde was hij niet voor Spurs.

Southampton logo

Southampton zakte aan het einde van vorig seizoen compleet weg met 9 nederlagen in de laatste 12 duels. Dan staat er toch wel wat druk op de club om meteen goed aan het seizoen te beginnen. Maar het aankoopbeleid is vooral gericht op jeugdig talent. Het is maar de vraag of je daarmee het gevecht tegen degradatie weet te winnen.

Als vorig seizoen Kane of Son hun dag niet hadden, dan wist je eigenlijk meteen dat Tottenham in de problemen kwam. Met de komst van Richarlison heeft Tottenham er een derde wapen bij waardoor de druk wat minder op Kane en Son komt te staan. Met Bissouma en Perisic heeft de selecte een betere basis.

Daarnaast heeft trainer Conte nu een hele zomer de tijd gehad om met zijn selectie te werken. Hij kwam November vorig jaar binnen, waardoor er helemaal geen tijd was om echt te werken aan een elftal. We hebben hoge verwachtingen van Spurs en gokken op de Asian Handicap -1,5 voor Tottenham tegen een odd van 2.04 bij bookmaker Jack’s.