Gokken op Polen – Saudi-Arabië

Home Nieuws Gokken op Polen – Saudi-Arabië

De landen uit groep C komen op zaterdag 26 november voor de tweede keer in actie tijdens dit WK voetbal 2022. De wedstrijd tussen Polen en Saudi-Arabië staat gepland om 14:00. Polen wist ondanks een penalty niet te scoren en pakte een punt tegen Mexico. Saudi-Arabië is de koploper van de groep dankzij de zege op Argentinië. Wint Saudi-Arabië en plaatst het zich bij de laatste 16, of gaat Polen naar vier punten? We geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Polen – Saudi-Arabië.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Polen

Polen FA logo

In een gelijkwaardig duel tegen Mexico kreeg uitgerekend Lewandowski te kans om te scoren vanaf elf meter. Maar zijn penalty was bijzonder zwak ingeschoten en daardoor bleef het 0-0. Verder waren er van beide kanten weinig echt uitgespeelde kansen.

Voor Polen moet dit toch wel als een extra gemiste kans, gezien het resultaat van de andere wedstrijd uit deze groep. Het was ook te mager wat Polen liet zien. Opnieuw kreeg sterspeler Lewandowski niet de steun waar je op zou hopen. En dat is tot nu toe echt een repeterend verhaal van het Poolse nationale team.

Saudi-Arabië

Saudi-Arabië FA logo

In de eerste helft tegen Argentinië was het meteen aanpoten voor Saudi-Arabië. Het was al een vroege penalty waardoor er al vroeg een achterstand was. Het was een domme overtreding die vier jaar geleden nog geen penalty zou zijn geweest, maar de VAR grijpt op dit soort momenten bij dit toernooi in.

Daarna moest het nog drie keer de bal uit het doel vissen, maar was het wel iedere keer buitenspel voor Argentinië. Waardoor de ruststand uiteindelijk maar 0-1 was. Na rust verscheen er een totaal ander Saudi-Arabië en wist het eigenlijk op twee momenten ideaal te profiteren. De goal van Al Dawsari is misschien wel de mooiste tot nu toe. Met één beweging zette hij drie man te kijk en plaatste de bal perfect in de verre hoek.

Hierdoor is de start van Saudi-Arabië natuurlijk boven verwachting met drie bonuspunten. Het kan nu vol goede moed het duel met Polen aangaan. Waarbij een zege eigenlijk al genoeg is om de laatste 16 te halen van het WK voetbal 2022, daar houden we natuurlijk rekening mee met het gokken op Polen – Saudi-Arabie.

Gokken op Polen – Saudi-Arabië

De bookmakers hebben Polen als favoriet staan met een odd van ongeveer 1.75. Voor een gelijkspel krijg je ruim 3.50 terug en ga je wedden op Saudi-Arabië dan krijg meer dan 4.50 terug. Maar ja, tegen Argentinië kreeg je zelfs ruim 25.00 terug!

We verwachten een open wedstrijd. Saudi-Arabië heeft laten zien dat het zelfs tegen Argentinië hoog druk durfde te zetten. Polen heeft op dit moment niet laten zien dat het onder zo’n druk uit zou kunnen voetballen, wat zou resulteren in open spel en veel balverlies op het middenveld.

Een odd van 1.75 voor Polen vinden we te laag om op te gokken. We zouden eerder gaan voor de Over 2.5. Mede omdat beide landen niet de finesse hebben om onder de druk uit te voetballen. Saudi-Arabië zal hoog druk blijven zetten dan biedt natuurlijk ook weer kansen voor Polen. Gokken op Polen – Saudi-Arabië doen we op de Over 2.00 bij online bookmaker LiveScore Bet.