Gokken op Nederland – Ecuador

Home Nieuws Gokken op Nederland – Ecuador

Op 25 november om 17:00 staat de tweede wedstrijd van het Nederlands elftal op het programma tegen Ecuador. Beide landen wisten het eerste duel te winnen met 2-0. Ecuador won van gastland Qatar terwijl Nederland won van Senegal. De winnaar van dit duel is eigenlijk al zeker van een plek in de knock-out fase. We geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Nederland – Ecuador.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Nederland

Nederland FA logo

Het was moeizaam, stroperig en alles behalve enerverend tegen Senegal tijdens het eerste duel voor Oranje tijdens het WK voetbal 2022. Maar aangezien de voorbereiding zo kort was en er geen vriendschappelijke wedstrijden zijn gespeeld, moet je tevreden zijn met het resultaat.

Je kunt niet zeggen dat Senegal geen enkele kans heeft weten te creëren. Daardoor was het defensief te zwak bij Oranje. De Ligt speelde geen gelukkige wedstrijd en het aantal lange ballen van Van Dijk die bij de tegenstander kwamen waren niet op twee handen te tellen. Als dan ook nog een De Jong in de tweede helft steeds meer ballen begon te verliezen dan had je ook met een 0-0 tevreden kunnen zijn.

Maar uiteindelijk kwam daar toch de openingsgoal en had je geen moment het idee dat Senegal nog gevaarlijk kon worden. Opnieuw twijfelt ingrijpen van keeper Mendy zorgde uiteindelijk voor de 2-0 voor Oranje diep in blessuretijd.

Ecuador

Ecuador FEF logo

Er waren allerlei geruchten betreffende omkoping van een aantal spelers van Ecuador. Maar al snel in de wedstrijd werd duidelijk dat Ecuador maar voor één ding was gekomen, en dat was winnen. Nadat het snel 2-0 stond, er een doelpunt nog wel afgekeurd, besloten de Zuid-Amerikanen het rustig aan te doen.

Daardoor was de tweede helft aan de saaie kant en wilde je eigenlijk ook niet gaan gokken dat er nog een doelpunt zou vallen. Qatar heeft daar de kwaliteiten niet voor en Ecuador drong geen enkel moment meer aan.

Alles weten over online gokken bij Bet365

Gokken op Nederland – Ecuador

Bookmakers zijn er over eens dat Nederland de favoriet is voor dit duel met een odd van ongeveer 1.75. Voor een gelijkspek krijg je ruim 3.50 en ga je wedden op een overwinning van Ecuador dan krijg je meer dan 5.00 terug.

Natuurlijk verwachten we dat Nederland opnieuw wint, maar echt goed was het natuurlijk niet. Heel veel goals maken zoals bijvoorbeeld Engeland zien we Nederland niet doen. Daarvoor speelt Nederland een systeem wat speelt op de kracht van het elftal. Daar ontbreekt ook de nodige kwaliteit voor in de aanval.

Voor Nederland zou je denken dat een overwinning, met de wedstrijd tegen Qatar in het verschiet, niet per definitie nodig is. Een gelijkspel zou daarom ook zomaar tot de mogelijkheden behoren. Het is voor ons dan ook logischer om op de Under 2.5 in te zetten. Gokken op Nederland – Ecuador doen we op de Under 2.5 goals bij bookmaker Bet365 tegen een odd van 1.72.