Gokken op NEC – Fortuna

Home Nieuws Gokken op NEC – Fortuna

Op zaterdag 10 september staat tijdens speelronde zes van de Eredivisie de wedstrijd NEC – Fortuna op het programma, aftrap 16:30. Afgelopen weekend speelde NEC met 0-0 gelijk op bezoek bij Heerenveen. Fortuna verloor afgelopen speelronde voor de vijfde keer op rij door thuis met 3-4 onderuit te gaan tegen FC Utrecht. Lukt het Fortuna om voor het eerst dit seizoen een punt te pakken? Wij van gokken.com geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op NEC – Fortuna.

NEC

NEC logo

Zoals we hadden verwacht speelde NEC op bezoek bij Heerenveen vooral vanuit de organisatie. De ploeg van Meijer komt niet om het thuispubliek te vermaken maar puur voor het resultaat. Waar natuurlijk niets mis mee is. Het was ook niet zo dat NEC helemaal geen kansen kreeg. Het had zelfs nog kunnen winnen nadat Heerenveen met tien man kwam te staan. Maar je zag dat het midweekse duel tegen AZ toch wel de nodige energie had gekost.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Fortuna

Fortuna logo

De chaos in Sittard lijkt nu helemaal compleet na de nederlaag van afgelopen week tegen FC Utrecht. Het wegsturen van Sjors Ultee heeft natuurlijk totaal geen zin gehad. Nu staan er twee onervaren personen aan het roer. Al moet je eerder denken dat de Turken binnen de club nu ook binnen de lijnen de dienst uit maken. Het voor schut zetten van trainers door Yilmaz is natuurlijk een toppunt waaruit blijkt dat het helemaal niet goed zit binnen de selectie. Met inmiddels zestien goals tegen is het op Volendam na de meest gepasseerde defensie van de Eredivisie.

Gokken op NEC – Fortuna

Zonder Tannane miste NEC toch wel wat creativiteit en vuurkracht tegen Heerenveen. De vraag is maar of hij kan starten tegen Fortuna. Toch denken we dat ook zonder Tannane NEC de wedstrijd winnend zal afsluiten. Daar zijn de Nijmegenaren gewoon te stabiel en te organiseert voor aan het voetballen.

Nu scoort NEC ook niet echt al te makkelijk met zes gemaakte goals tot nu toe, waarvan vier op bezoek in Volendam. Fortuna maakt vooral thuis de goals want uit wist het nog maar één keer het net te vinden. Als we kijken naar de Over/Under 2,5 goals odd krijgt de Over toch wel een zeer lage odd van ronde de 1.65. In onze ogen ligt een Under veel meer voor de hand. Online bookmaker BetCity een odd van 2.23 voor de Under 2,5 goals waar in onze ogen meer value zit om op te gokken.

We verwachten niet dat Fortuna opeens de nul zal houden. NEC heeft genoeg kwaliteiten om als het bijvoorbeeld niet uit combinatie spel, wel een goal te kunnen maken uit een standaard situatie. We verwachten een 1-0 of 2-0. Gokken op NEC – Fortuna doen we op een thuiszege tegen een odd van 1.95 bij online bookmaker TOTO.