Gokken op NEC – FC Groningen

Home Nieuws Gokken op NEC – FC Groningen

Aanstaande vrijdag 26 Augustus start speelronde 4 uit de eredivisie in Nijmegen met NEC – FC Groningen. NEC kreeg vorige week vrijaf omdat tegenstander AZ Europees in actie kwam. Groningen wist voor de eerste keer te winnen dit seizoen. Wie gaat er winnen in Nijmegen? Wij van gokken.com geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op NEC – FC Groningen.

NEC

Na een wat ongelukkige nederlaag in de eerste speelronde tegen FC Twente wist het uit te winnen in Volendam. Het elftal ziet er defensief weer goed uit, dat was ook zonder de komst van Cillessen het geval.

NEC logo

Cillessen had op zich wel wat shaky momenten in de wedstrijd tegen Volendam. En aan de bal was het allemaal niet zo sterk. Er zal best wel wat druk op staan bij zo’n terugkeer bij je oude club.

Maar het elftal staat en een spelers als Tannane en Duelund hebben hun draai al meteen gevonden. We verwachten dat NEC in de middenmoot mee zal draaien dit seizoen in de Eredivisie.

Alles weten over online gokken bij TOTO

FC Groningen

Afgelopen weekend wisten de Groningers de eerste zege te pakken dit seizoen. Het won thuis met 1-0 tegen Go Ahead Eagles. De goal kwam wat gelukkig tot stand want de bal kwam via de paal en de keeper uiteindelijk in het doel.

FC Groningen logo

Als we naar het spel van FC Groningen kijken dan loopt nog niet helemaal soepel. Ook tegen Go Ahead Eagles begon de ploeg goed, maar zakte het niveau daarna wel heel ver weg. Eigenlijk precies wat tegen Volendam ook al gebeurde.

Eigenlijk had Go Ahead Eagles, zeker op basis van de tweede helft, wel recht op een punt. Maar het gebrek aan aanvallende kwaliteiten was tijdens deze wedstrijd goed zichtbaar.

Gokken op NEC – FC Groningen

Bij FC Groningen moeten de aanvallende impulsen komen van Strand Larsen en Ngonge. In de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles was te zien dat als je deze twee zo min mogelijk in het spel laat komen, de Groningers aanvallend echt heel pover zijn. Uiteindelijk kwamen de Groningers in eigen huis, tegen een degradatiekandidaat, niet verder dan twee schoten op doel.

NEC heeft defensief de kwaliteiten om de twee aanvallers van FC Groningen aan banden te leggen. Daarnaast heeft het wel genoeg creativiteit om kansen te creëren. En mocht het even niet lopen dan hebben de Nijmegenaren altijd nog de traptechniek van Schone tijdens dode spelmomenten.

Op dit moment is de odd voor een zege van NEC zo rond de 2.30, wat in onze ogen erg hoog is. We hadden eerder een odd van rond de 2.00 verwacht voor een thuiszege. Wat ons betreft zit er dan ook genoeg value in deze odd om in te zetten op een thuiszege van NEC. We gokken op winst van NEC tegen een odd van 2.31 bij bookmaker TOTO.