Gokken op Napoli – Ajax

Home Nieuws Gokken op Napoli – Ajax

Mede vanwege het WK in Qatar komende November volgen de speelronden van het Europese voetbal zich razendsnel op. Morgen, 12 oktober 2022, staan alweer speelronde vier van de Champions League te wachten. Het zijn de return wedstrijden van vorige week, waardoor Ajax nu op bezoek moet naar Napels. De eerste confrontatie liep desastreus voor de Amsterdammers met een 1-6 nederlaag. Kan Ajax zich herpakken tegen Napoli en daardoor kans behouden op overwintering in de Champions League? Wij van gokken.com geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Napoli – Ajax.

Napoli

Napoli logo

Na de zege in Amsterdam mag Napoli zich koploper noemen in poule A. Met een doelsaldo van dertien voor en maar twee doelpunten tegen zijn de Italianen bezig aan een geweldige Europese campagne. Afgelopen weekend wist het ook nog eens de koppositie in Italië te behouden door met 4-1 te winnen bij het gepromoveerde Cremonese. Mocht Napoli opnieuw winnen, dan is het al zeker van overwintering in de Champions League.

Alles weten over online gokken bij BetCity

Ajax

Ajax logo

Met een uitwedstrijd tegen Volendam kwam de juiste tegenstander op het juiste moment voor Ajax. De 4-2 overwinning in Volendam kwam als geroepen, maar toch dat de ploeg toch twee tegengoals incasseert zegt nog genoeg over het spel de Amsterdammers. Na de verwoestende nederlaag tegen Napoli vorige week is het alle hands aan dek om nog een kans te maken op de knock-out fase van de Champions League. Tadic zal niet in actie komen vanwege zijn twee gele kaarten in de vorige wedstrijd.

Gokken op Napoli – Ajax

Het is interessant om te zien of het verschil tussen beide ploegen net zo groot zal zijn als afgelopen week. Vaak zie je dat na een hele grote nederlaag de volgende wedstrijd compleet anders zal lopen. Dan gaat de ploeg die de nederlaag heeft geleden vaak heel terughoudend spelen om opnieuw een grote nederlaag te voorkomen. Maar de vraag is of Ajax zo wel kan spelen. Vanuit de clubcultuur heeft Ajax de bal en wil het altijd voetballen. De Over/Under lijn van deze wedstrijd ligt al meteen op 3.5 goals, wat toch wel aan de hoge kant ligt met een odd van 2.15. De odd voor een thuiszege van Napoli lijkt ons het meest aantrekkelijk om op te gokken. Bookmaker BetCity geeft ons een odd van 1.61 voor een zege van Napoli.