Gokken op Mexico – Polen

Home Nieuws Gokken op Mexico – Polen

De tweede wedstrijd uit groep C zal op dinsdag 22 november om 17:00 gespeeld worden tussen Mexico en Polen. Beide landen waren het afgelopen WK in Rusland ook van de partij. Waar Mexico doorging naar de knock-out fase bleef Polen steken op de laatste plaats. Wat zal zit jaar de uitkomst zijn? Wij geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Mexico – Polen.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Mexico

Mexico FA logo

De Mexicanen zijn er eigenlijk altijd bij als het gaat om een WK eindronde. Voor de achtste keer op rij en met een zeventiende deelname in totaal is het vaste klant op WK’s. Ook tijdens de kwalificatiereeks bleek er geen vuiltje aan de lucht om zich bij de top drie te spelen. Met als gevolg automatische deelname aan het WK voetbal 2022.

Maar tijdens het online gokken op Mexico – Polen moet je ook rekening houden dat Mexico de laatste acht edities altijd de knock-out fase heeft bereikt. De selectie van Mexico is eigenlijk elk WK weer hetzelfde. Het merendeel van de selectie komt uit de eigen Mexicaanse competitie. Deze worden aangevuld met toppers die in Europa spelen. Voor deze editie zijn de toppers Lozano (Napoli), Jimenez (Wolves), Pineda (AEK Athene). Ook Eredivisionisten Gutierrez, Alvarez en Sanchez zijn van de partij.

Polen

Polen FA logo

Tijdens het Europese kwalificatietoernooi eindigde Polen als tweede in groep I achter Engeland. Daardoor moest het play-offs spelen waarin het de eerste ronde een bye kreeg omdat Rusland werd uitgesloten van deelname. Daarna wist het in eigen huis op overtuigende wijze met 2-0 van Zweden te winnen en plaatste Polen zich voor het WK voetbal 2022.

Het vorige WK was geen succes voor Polen met alleen een zege op Japan. Het verloor van Senegal en Colombia en eindigde daarmee op de laatste plaats. Voor spits Lewandowski is het de laatste kans om te schitteren op een WK eindronde. Dat is wel iets om rekening mee te houden tijdens het gokken op Mexico – Polen. Het ontbeert hem altijd aan support bij het nationale elftal. Maar misschien dat het dit WK wel lukt met spelers als Zalewski (Roma), Zielinksi (Napoli) en Cash (Aston Villa) in de gelederen.

Gokken op Mexico – Polen

De bookmakers vinden dit de moeilijkste wedstrijd om te voorspellen als het gaat om de 1X2 markt. Er is geen favoriet, beide landen hebben een odd van ronde 2.80 om te winnen. Het gelijkspel levert je ongeveer 2.85 op. Dat zegt genoeg over hoe close het is tussen deze twee landen.

Beide landen hebben elkaar al acht keer eerder getroffen op internationaal niveau. Tot nu toe wonnen beide landen drie keer en eindigde het twee keer in een gelijkspel. Wat ons betreft zitten de beide landen zo dicht bij elkaar dat er een deken van een gelijkspel over deze wedstrijd hangt.

Online bookmaker LiveScore Bet geeft ons 2.85 voor een gelijkspel en dat is voor ons voldoende om te gokken op Mexico – Polen.