Gokken op Marokko – Kroatië

Home Nieuws Gokken op Marokko – Kroatië

Op woensdag 23 november staan er opnieuw vier wedstrijden op het programma waaronder de eerste in groep F tussen Marokko en Kroatië. De aftrap is om 11:00 in de ochtend in het Al Bayt stadion. Groep F wordt aangevuld door België en Canada. Een groep met twee landen die tweede en derde eindigen tijdens het vorige WK. Lukt het Marokko en Canada om te verrassen? We geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Marokko – Kroatië.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Marokko

Marokko FA logo

Tijdens de tweede fase van de Afrikaanse kwalificatiereeks wist Marokko alle wedstrijden in de groep te winnen. Daardoor moet het in een play-off tegen Democratische Republiek Congo opnemen om een WK voetbal 2022 ticket te bemachtigen. Uit speelde Marokko 1-1 maar thuis wist het op overtuigde wijze met 4-1 te winnen. Daardoor wist het voor de tweede keer op rij zich te plaatsen voor een WK eindronde.

Tijdens het gokken op Marokko – Kroatië kijken we natuurlijk naar de selectie en daar komen we een hoop bekende namen tegen. Amrabat (Fiorentina), Hakimi (PSG), Bounou (Sevilla) en Ziyech (Chelsea). Tijdens het vorige WK zat het in een groep met Portugal, Spanje en Iran. Het pakte een punt door gelijk te spelen tegen een Spanje.

Kroatië

Kroatië FA logo

Door tijdens de laatste wedstrijd in de kwalificatiereeks wist Kroatië thuis met 1-0 te winnen van Rusland waardoor het alsnog de groep won. Tijdens de Nations League wist het een groep te winnen met Frankrijk, Denemarken en Oostenrijk. Het speelde één vriendschappelijk duel ter voorbereiding van het WK voetbal 2022 en Kroatië won met 1-0 van Saudi-Arabië.

Als we gokken op Marokko – Kroatië houden we natuurlijk rekening mee met de selectie van Kroatië. Natuurlijk bestaat de selectie hoofdzakelijk uit spelers die actief waren tijdens het succesvolle WK in Rusland. Tijdens het afgelopen EK verloor het in de extra tijd van Spanje, maar dat had alle kanten op gekund. Kroatië is dus opnieuw een gevaarlijke outsider als je zo naar de selectie kijkt.

Alles weten over online gokken bij Circus

Gokken op Marokko – Kroatië

Ondanks de uitstekende prestaties van Kroatië de afgelopen vier jaar, zijn de bookmakers niet zeker van een overwinning tegen Marokko. Kroatië is weliswaar de favoriet met een odd van omstreeks 2.00. Een overwinning van Marokko levert over 4.00 op een gelijkspel heeft een odd van boven de 3.10.

Misschien dat de bookmaker denken dat dit elftal misschien wel over zijn top is. Dat dit het toernooi zal zijn waarbij duidelijk wordt dat er door geselecteerd moet worden en dat een bepaalde generatie afscheid moet nemen. Dat zou natuurlijk kunnen.

Marokko is natuurlijk ook een lastige tegenstander die liever de bal niet heeft en met de teruggekeerde Ziyech weldegelijk voor een verrassing kan zorgen. En dat hij amper speelt bij Chelsea, kan nu wel eens een voordeel zijn omdat vermoeidheid geen rol speelt.

Zo’n eerste wedstrijd is voor elk elftal toch wennen aan de omstandigheden. Bij dit toernooi is het zelfs wennen aan elkaar omdat er geen voorbereiding is geweest. Een gelijkspel zou ook niet meteen een ramp zijn voor de Kroaten. Gokken op Marokko – Kroatië doen we op de Asian Handicap +0.5 voor Marokko bij bookmaker Circus tegen een odd van 1.86.