Gokken op Liverpool – Ajax

Home Nieuws Gokken op Liverpool – Ajax

Op dinsdag 13 september 2022 staat de tweede wedstrijd in de groepsfase van de Champions League op het programma tussen Liverpool en Ajax. Liverpool ging genadeloos hard onderuit op bezoek bij Napoli met 4-1. Ajax had zoals we al hadden verwacht geen enkel probleem met Rangers en won met 4-0. Lukt het Liverpool de draad weer op te pakken en weer eens een wedstrijd te winnen? Of neemt Ajax een voorsprong op de knock-out fase van de Champions League? Wij van gokken.com geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Liverpool – Ajax.

Liverpool

Liverpool logo

De start voor Liverpool aan het nieuwe seizoen is zeer matig te noemen. Inmiddels heeft de ploeg al negen verliespunten in zes wedstrijden in de Premier League. Daarmee heeft het de slechtste start sinds jaren. Toch zijn er niet al te veel wijzigingen in het team te vinden ten opzichte van vorig jaar. Het vertrek van Mané naar Bayern Munchen valt dan toch wel zwaar. Dat het afgelopen weekend het hele programma van de Premier League is uitgesteld, kwam misschien wel op een juist moment voor Liverpool.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Ajax

Ajax logo

In de eerste wedstrijd was het al snel beslist tegen Rangers dat niets in te brengen had. Daarna volgde de wedstrijd tegen Heerenveen, waar de meeste ploegen moeite hebben om goals tegen te maken. Maar Ajax scoorde vijf keer en dat geeft nog maar een keer aan wat het scorend vermogen is van dit elftal. Echt veel inspanning heeft de wedstrijd tegen de Friezen dus niet gekost, waardoor het zich al snel kon gaan richten op deze wedstrijd.

Gokken op Liverpool – Ajax

Ondanks de hele moeilijke start van Liverpool is het volgens de online bookmakers dik favoriet voor deze wedstrijd met een odd van rond de 1.60. In onze ogen is dat toch wel opvallend. Natuurlijk is het nooit makkelijk om te winnen op Anfield, maar gezien het spel liggen er zeker mogelijkheden voor de Amsterdammers.

Zeker in defensief opzicht laat Liverpool toch veel steken vallen en ziet zelfs Van Dijk er op sommige momenten als een amateur uit. Om nu te stellen dat Ajax een grote kans maakt om te winnen, gaat ook weer wat ver. Maar een odd van 5.30 bij bookmaker TOTO is toch wel erg verleidelijk te noemen. Het is wel een odd om een free bet voor te gebruiken.

Omdat we een overwinning voor Ajax misschien toch wat enthousiast vinden gaan we voor de Asian Handicap. Ajax krijgt een odd van 2.06 bij een asian handicap van +1. Mocht het onverhoopt met één goal verschil verliezen, krijg je altijd nog je inleg terug. Daarom gokken we tijdens Liverpool – Ajax op de asian handicap van Ajax +1 tegen een odd van 2.06 bij online bookmaker BetCity.