Gokken op Kroatië – Canada

Home Nieuws Gokken op Kroatië – Canada

De derde wedstrijd op zondag 27 november is Kroatië tegen Canada. De Kroaten speelde 0-0 gelijk tegen Marokko terwijl Canada nipt en onterecht verloor tegen België. Lukt het de vice wereldkampioen om te winnen en daarmee een stap te doen naar de laatste 16 van het WK voetbal 2022. Of lukt het Canada nu wel te scoren en de drie punten te pakken? We geven een voorbeschouwing en tips om te Gokken op Kroatië – Canada.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Kroatië

Kroatië FA logo

In de eerste helft tegen Marokko had Kroatië de grootste moeite om bij te blijven met de energieke tegenstander. Toch kreeg het kleine kansje zo schoot Modric bijvoorbeeld over vanaf de rand zestien. In de tweede helft nam Kroatië meer het initiatief. Dat kwam ook omdat het niveau van Marokko na rust wat wegzakte.

Het was goed te zien dat Kroatië een echte centrumspits mist in de selectie. Mandzukic is dat natuurlijk altijd geweest maar hij is geen international meer. Want aanvallend kwam het soms goed doorheen, maar een echte afmaker hebben ze niet.

Canada

Canada FA logo

We hadden verwacht dat Canada een afwachtende houding aan zou nemen tegen België. Maar niets bleek minder waar. Canada durfde vooruit te spelen en zette België flink onder druk, met als gevolg heel veel ruimte achter de laatste linie.

De Canadezen creëerde kansen genoeg en hadden een expected goal getal van ruim boven de twee. Het kreeg een penalty, die Davies heel slecht inschoot, maar had eigenlijk nog minimaal één penalty moeten hebben. In de tweede helft zakte het niveau wat weg maar dat is begrijpelijk. Hierdoor kon het de 0-1 achterstand die voor rust was opgelopen niet meer repareren.

Gokken op Kroatië – Canada

Bookmakers geven Kroatië als favoriet aan voor het duel tegen Canada met een odd van ongeveer 2.10. Toch is dat veel hoger dan vooraf werd gedacht en dat heeft alles te maken met de goede wedstrijd van Canada. Voor een gelijkspel krijg je ongeveer 3.30 terug. Ga je voetbalwedden op Canada dan krijg je zelfs meer dan 3.50 uitgekeerd.

We zagen heel veel ruimte achter de laatste linie van Canada. Maar welke speler kan dit op snelheid belopen van Kroatië? Dat Modric de steekbal kan geven weten we, maar wie moet de ontvanger zijn? Een echte snelle spits heeft het niet. Daarnaast heeft Canada heel veel kansen nodig om een goal te maken. Tegen Belgie was het ook wat pech in de afronding, maar het is niet zo dat elke kans een goal is.

We gaan daarom voor de Over/Under markt en als we zien dat we voor de Under 2.5 goals een odd krijgen van ongeveer 1.72 dan vinden we dat prima om op te gokken bij Kroatië – Canada bij online bookmaker Jack’s.