Gokken op Japan – Costa Rica

Home Nieuws Gokken op Japan – Costa Rica

Op zondag 27 november staat de tweede speelronde uit groep E op het programma tussen Japan en Costa Rica. Dit is de eerste wedstrijd van de dag die begint om 11:00. Japan wist zeer verrassend de eerste wedstrijd te winnen tegen Duitsland. Costa Rica ging hard onderuit tegen Spanje. Kan Japan de stap zetten naar een plaats bij de laatste 16 op het WK voetbal ? We geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Japan – Costa Rica.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Japan

Japan FA logo

Hele lange tijd zag het er niet naar uit dat Japan er met drie punten vandoor zou gaan tegen Duitsland. Bij rust stond het terecht met 0-1 achter. Het kwam nog goed weg dat de 0-2 net buitenspel was.

Na rust was het eigenlijk veel van hetzelfde want Duitsland raakte twee keer het aluminium. Kreeg eigenlijk kans na kans maar op een gegeven moment kantelde de wedstrijd. Japan maakte 1-1 en daarna leek Duitsland van slag. De ploeg voetbalde niet meer als voor de gelijkmaker en uiteindelijk lukte het Japan om de 2-1 te maken uit een onmogelijke hoek.

Costa Rica

Costa RIca FA logo

Als we naar de selectie van Costa Rica keken dan zagen we vooral veel veteranen. We hadden al wel verwacht dat het krachtsverschil met Spanje groot zou zijn. Maar dat het zo gigantisch was hadden we niet kunnen denken.

Het was een flinke afgang en voor veel spelers van Costa Rica is het WK voetbal 2022 wel het laatste toernooi. Eigenlijk creëerde het geen kans tegen Spanje en de vraag is of het dat wel kan tegen de andere landen uit groep E.

Gokken op Japan – Costa Rica

Bookmakers geven Japan als grote favoriet om te winnen met een odd van ongeveer 1.45. Een gelijkspel levert ruim 4.20 op en wanneer je gaat wedden op Costa Rica dan krijg je ruim 7.50 uitgekeerd.

Als je naar de eerste wedstrijd van beide landen kijkt dan valt met name de zwakte van Costa Rica op. Natuurlijk is Japan geen Spanje, maar ze hebben wel meer voetballende kwaliteiten en discipline in vergelijking met Costa Rica. Een overwinning voor Japan zorgt ook direct voor plaatsing bij de laatste 16.

We verwachten een zege voor Japan, al kan het best wel eens minder soepel gaan, want ze zullen het spel nu zelf moeten maken. Gokken op Japan – Costa Rica doen we bij online bookmaker LiveScore Bet op een zege van Japan tegen een odd van 1.45.