Gokken op Iran – Wales

Home Nieuws Gokken op Iran – Wales

Op vrijdag 25 november start zes van het WK voetbal 2022 met een wedstrijd tussen Iran en Wales.Iran kreeg een flink pak op de broek in de eerste wedstrijd tegen Engeland door met 2-6 te verliezen. Wales wist zich goed te herstellen van een ontzettend slechte eerste helft door alsnog gelijk te spelen tegen de Verenigde Staten. Lukt het Wales om een grote stap te zetten richting de laatste 16 of revancheert Iran zich? We geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Iran – Wales.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Iran

Iran FA logo

Tijdens de eerste wedstrijd tegen Engeland mag je stellen dat Iran niet thuis gaf. Voor een land dat bijna geen doelpunt in de kwalificatiereeks incasseerde gaf het toch wel heel veel ruimte weg. Het helpt natuurlijk niet als je eerste keeper geblesseerd uitvalt. Maar er was simpelweg veel te veel ruimte tussen alle linies waardoor Engeland makkelijk door kon voetballen.

De twee goals dit het wist te maken kunnen nog van belang zijn in de groep als het gaat om doelsaldo. Maar Iran wist natuurlijk op voorhand al dat het in de wedstrijden tegen Wales en Verenigde Staten moet gebeuren.

Wales

Wales FA logo

Tijdens de eerste helft tegen de Verenigde Staten was het bijzonder zwak wat Wales liet zien. Veel onnodig balverlies en het lukt ze niet om onder de druk van de Verenigde Staten uit te voetballen. De achterstand bij rust was dan ook volkomen terecht, omdat de Verenigde Staten ook het beste van het spel had.

In de tweede helft was het echter een compleet ander duel. Met Moore in de ploeg voor spits James had Wales veel meer grip op de wedstrijd en was het Wales dat druk zette. Uiteindelijk maakt het de gelijkmaker via een strafschop en wie anders dan Bale maakte hem.

Gokken op Iran – Wales

Bookmakers zien Wales als nipte favoriet met een odd van ongeveer 2.20 om van Iran te winnen. Voor een gelijkspel krijg je 3.00 uitgekeerd en als je gaat wedden op Iran krijg je ruim 3.70 terug bij een zege voor Iran.

Het is lastig te voorspellen wie uiteindelijk deze wedstrijd zal winnen maar we neigen toch ook wel naar Wales. Maar dan moet het wel vanaf het begin beter gaan spelen dan in de eerste helft tegen de Verenigde Staten.

Daarom gaan we niet wedden op de 1X2 markt maar gaan we kijken naar de Over/Under markt. Beide ploegen hebben niet de defensieve kwaliteiten om de nul te houden. Daarnaast hebben ze wel aanvallende kwaliteiten om een goal te maken. We vinden het dan ook vreemd dat de Over 2 goals odd zo hoog is. Gokken op Iran – Wales doen we bij bookmaker LiveScore Bet op de Over 2 goals tegen een odd van 1.90. Mochten er twee goals vallen dan krijgen we in ieder geval onze inleg terug.