Gokken op Heerenveen – PSV

Home Nieuws Gokken op Heerenveen – PSV

Tijdens speelronde negen staan er maar liefst vijf duels gepland op de zondag, mede door al het Europese voetbal. Om 16:45 neemt PSV het op tegen Heerenveen in Friesland. Afgelopen speelronde moest PSV ook al naar het Noorden toe en kwam toen van een koude kermis thuis. In Leeuwarden eindigde het duel in een 3-0 zege voor Cambuur. Heerenveen speelde 0-0 gelijk op bezoek bij FC Emmen. Weten de Eindhovenaren eindelijk weer eens te winnen bij Heerenveen? De laatste zege boekte het in 2011. Wij van gokken.com geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Heerenveen – PSV.

Heerenveen

Heereveen logo

Van Wonderen is goed begonnen als trainer bij Heerenveen. Met dertien punten uit de eerste acht duels staan de Friezen keurig zesde. Wat opvalt is dat de ploeg weinig scoort (acht) maar ook weinig goals incasseert (zeven). Van deze zeven waren er zelfs vijf in één wedstrijd waardoor het aantal tegengoals in de overige zeven duels opmerkelijk laag is. Op bezoek in Emmen creëerde Heerenveen eigenlijk maar één echte grote kans en dat is toch wat karig. FC Emmen wist de vele kleine mogelijkheden niet te benutten waardoor het uiteindelijk 0-0 bleef. Dit was al de vierde brilstand in de acht gespeelde wedstrijden.

Alles weten over online gokken bij Bet365

PSV

PSV logo

Dat PSV een keer tegen een nederlaag op zou lopen was te verwachten, maar dat het uiteindelijk tegen Cambuur gebeurde was opmerkelijk. Tegen RKC was het al niet overtuigend met een gelukkige strafschop op het einde. En tegen Feyenoord profiteerde het optimaal van een corner wat geen corner was. Daarbij was het verdedigend ook zeer matig tegen Feyenoord dat twee goals ontzettend makkelijk weg gaf. Daardoor was de midweekse Europa League wedstrijd tegen FC Zurich een welkome wedstrijd. PSV won ontzettend makkelijk in Zwitserland met 5-1, maar de tegenstand was wel erg matig.

Gokken op Heerenveen – PSV

De zege in Zurich komt al geroepen voor PSV, maar toch zal het moeten denken dat het niet van iedere tegenstander makkelijk zal winnen. Heerenveen zal veel minder ruimte achter de laatste lijn geven waardoor diepte in het spel zoeken lastig zal worden. Daarnaast is Heerenveen het laatste decennia een angstgegner geworden voor de Eindhovenaren. De laatste zege voor PSV is van 2011 en dat is toch wel opmerkelijk te noemen. Dat bookmakers een odd van ongeveer 1.60 geeft voor PSV is dan ook wel logisch. Maar dat vinden we toch wel wat aan de lage kant om op te gokken. Wat ons eerder aanspreekt is de Under 3 goals odd van 1.85 spreekt ons wel aan. Heerenveen heeft al aangetoond (2x 0-0 eindstand)dat het geen probleem vindt om thuis compact te gaan spelen. Gokken op Heerenveen – PSV doen we dan ook op de Under 3 goals bij online bookmaker Bet365 tegen een odd van 1.85.