Gokken op Heerenveen – NEC 

Home Nieuws Gokken op Heerenveen – NEC 

Op zondag 4 september 2022 staat om 14:30 in de middag de wedstrijden Heerenveen – NEC op de planning. Heerenveen won afgelopen week met 2-1 van Fortuna Sittard. NEC speelde op de valreep thuis 1-1 gelijk tegen Groningen. We geven een korte voorbeschouwing en tips om te gokken op Heerenveen – NEC. 

Heerenveen

SC Heerenveen logo

Waar de Friezen vroeger bekend stonden om 4-3-3 lijkt dat nu inmiddels 5-3-2. Een systeem wat steeds populairder aan het worden is. De beide backs, Van Ewijk en Kohlert, kunnen aanvallend veel brengen. Dat moet ook wel als je dit systeem speelt. 

Het is geen toeval dat de hand van Van Wonderen terug te zien is in het team. Hij zorgt er altijd voor dat zijn team defensief goed staat en gaat vanuit daar voetballen. Iets wat hij als speler al deed. Waar het bij Heerenveen in het verleden vaak vrijblijvend en heel aanvallend spel liet zien, speelt het nu meer in de discipline. 

Daarnaast is Sarr een goede aanwinst gebleken. Hij kan de bal vasthouden waardoor de rest van het team tijd heeft om aan te sluiten. Ook Van Hooijdonk profiteert daarvan als bewegende speler om Sarr heen.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

NEC

NEC logo

In een niet al te best duel pakte de ploeg uit Nijmegen een punt tegen Groningen. Een prachtige vrije trap van Duarte brak de wedstrijd open maar dat was pas in minuut 74. Uiteindelijk viel er dus nog een goal die gelukkig tot stand kwam. De bal werd nog aangeraakt voor een verdediger en daardoor kon de bal in het doel komen. 

We hadden een betere wedstrijd van NEC verwacht. Groningen presteerde zoals we hadden gedacht, dat creëerde namelijk maar weinig kansen. NEC had moeite om door de linies van Groningen te voetballen. Iets wat we met de kwaliteit op het middenveld toch beter had gekund. 

Desondanks gaf het dus maar weer amper wat weg en dat is wat beide ploegen in dit duel gemeen hebben. Ze spelen beide goed vanuit de organisatie en de afstand tussen de linies zijn vaak kort.

Gokken op Heerenveen – NEC

Heerenveen zit op dit moment in een flow en een thuiszege ligt dan ook het meest voor de hand. Zeker omdat NEC ook een midweeks inhaalduel moet spelen tegen AZ. Een idd van 2.30 voor een overwinning van Heerenveen bij bookmaker BetCity is het gokken zeker waard. 

Een andere markt om te gokken op Heerenveen – NEC is de Under aantal goals markt. Beide teams spelen vanuit de organisatie. En het kan goed zijn dat NEC, mede door de midweekse wedstrijd, de bal aan Heerenveen laat. Zodoende kan de ploeg op de counter spelen en zal het zolang het 0-0 staat tevreden zijn. We gokken daarom op de Under 3 goals tegen een odd van 1.71 bij bookmaker Bet365