Gokken op Groningen – PSV

Home Nieuws Gokken op Groningen – PSV

Morgen staat op het traditionele tijdstip van 14:30 de wedstrijden Groningen – PSV op het programma. Het is één van de zes wedstrijden op zondag uit Eredivisie speelronde 11. Groningen heeft vier wedstrijden op rij verloren in de Eredivisie en staat op de zestiende plaats. PSV won de laatste twee wedstrijden in de Eredivisie maar verloor in de Europa League wel van Arsenal. Lukt het PSV om de draad weer op te pakken in Groningen? Wij van gokken.com geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Groningen – PSV.

Groningen

FC Groningen logo

Ondanks de vier nederlagen op rij was er midweeks toch een lichtpuntje te zien bij Groningen. Het verloor Dordrecht met 3-0 en plaatste zich daardoor voor de volgende ronde. Dat geeft de Groningse burger toch weer wat moed na de reeks van vier nederlagen in de Eredivisie. Thuis wist het tot nu toe alleen maar te winnen van Go Ahead Eagles. Maar dat was een wedstrijd waar Groningen echt goed weg kwam met de kansen die Eagles kreeg.

Alles weten over online gokken bij Bet365

PSV

PSV logo

Na de verrassende nederlaag tegen Cambuur wist PSV eindelijk eens te winnen op bezoek bij Heerenveen. Thuis tegen Utrecht had het traditioneel gezien geen enkel probleem om de zege te pakken. Midweeks speelde PSV het inhaalduel op bezoek bij Arsenal. In die wedstrijd was het vooral tegenhouden wat de Eindhovenaren moest doen. Aanvallend wist het maar weinig te creëren op het momenten dat daar ruimte voor was. Dat is geen schande, maar deze wedstrijd was wel goed om te weten waar je als ploeg nu staat.

Gokken op Groningen – PSV

Het Groningen van Wormuth lijkt op het Heracles van afgelopen seizoen toen het degradeerde. Weinig creativiteit en defensief niet al te sterk. Alleen tegen Dordrecht was er weinig aan de hand voor Groningen. Maar de ruimte die Balde kreeg was enorm, en dan heeft Groningen geluk dat deze speler nog het overzicht en rust in de afronding mist. Mede hierom verwachten we geen problemen voor PSV.

PSV is de meest productieve ploeg in de Eredivisie en we verwachten dan ook meerdere goals voor de Eindhovenaren. Bij de normale 1X2 krijgen we van de online bookmakers een odd van 1.35. Wat is onze ogen te laag is om op te gokken. De Over 2.5 heeft een odd van 1.50 en ook deze odd is wat ons betreft te laag om te nemen. Daarom gaan we voor de asian handicap -1,5 om te gokken op Groningen – PSV. Online bookmaker Bet365 geeft ons een odd van 1.91 en dat is voor ons hoog genoeg om op te gokken.