Gokken op Go Ahead Eagles – Heerenveen

Home Nieuws Gokken op Go Ahead Eagles – Heerenveen

Tijdens Eredivisie speelronde 10 komt de gehele top vijf pas zondag in actie vanwege het Europese voetbal. Maar dat wil niet zeggen dat er geen interessante wedstrijden zijn op de zaterdag. Om 20:00 ontvangt Go Ahead Eagles oud trainer Van Wonderen die met zijn nieuwe team Heerenveen op bezoekt komt. Niet alleen Van Wonderen stapte afgelopen transferperiode over van Deventer naar Heerenveen, ook doelman Noppert maakte de overstap. Wij van gokken.com geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Go Ahead Eagles – Heerenveen.

Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles logo

Na het gelijke spel op bezoek bij Ajax viel de 0-0 in eigen huis tegen Cambuur toch wel wat tegen. De betere kansen waren voor de thuisploeg maar de bal viel er uiteindelijk niet in het doel. Na een moeilijk begin zijn de Eagles inmiddels vier wedstrijden ongeslagen. Toch is het verschil met de onderste ploegen nog altijd maar drie punten.

Alles weten over online gokken bij Bet365

Heerenveen

Heereveen logo

Na jaren een resultaat te hebben geboekt in eigen huis tegen PSV, was er nu toch een nederlaag. Heerenveen had ook geen recht op een resultaat want PSV was heer en meester. Aanvallend was het voor de Friezen bijzonder karig met maar één schot op doel in de hele wedstrijd. Bij de start van het seizoen draaide het koppel Sarr en Van Hooijdonk. Maar tijdens de laatste vijf duels kwamen beide spelers niet verder dan één assist.

Gokken op Go Ahead Eagles – Heerenveen

In de Eredivisie won Go Ahead Eagles thuis nog nooit van Heerenveen. Al stond deze wedstrijd nog maar zeven keer op het programma. Deze statistiek zou aangeven dat gokken op een uitzege de beste optie zou zijn. Online bookmakers geven een odd van ongeveer 2.50. Maar het scorend vermogen van Heerenveen in de laatste vijf wedstrijden is maar twee doelpunten. Dat is niet echt een positief vooruitzicht op een goal van Heerenveen. We verwachten dan ook niet zoveel doelpunten en gaan daarom voor de Under 2.5. Online bookmaker Bet365 geeft ons een odd van 1.80 voor de Under 2.5 en daar kiezen we voor om te gokken op Go Ahead Eagles – Heerenveen.