Gokken op Frankrijk – Denemarken

Home Nieuws Gokken op Frankrijk – Denemarken

De derde wedstrijd die op zaterdag 26 november op het programma staat tussen Frankrijk en Denemarken. Frankrijk begon bijzonder matig aan het duel tegen Australie, maar wist uiteindelijk de wedstrijd dik te winnen. De eerste wedstrijd voor Denemarken verliep toch wel teleurstellend met een 0-0 tegen Tunesië. In de Nations League wist Denemarken twee keer te winnen van Frankrijk. Lukt het de Denen opnieuw tijdens dit WK voetbal 2022? We geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Frankrijk – Denemarken.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Frankrijk

Frankrijk FA logo

Het begin van wereldkampioen Frankrijk was niet echt denderend te noemen. Er was ontzettend veel balverlies in de eerste 20 minuten van de wedstrijd. Uiteindelijk kwam het zelfs op 0-1 achterstand door een prima goal van Australië. Daar stond de verdediging toch wel te slapen en raakte Lucas Hernandez zelfs nog flink geblesseerd.

Na de tegengoal schrok Frankrijk echter wakker en begon het wat strakker te verdedigen en kreeg het meer grip de wedstrijd. Deze scherpte zorgde ervoor dat Frankrijk alsnog bij rust met een 2-1 de kleedkamer in ging. Met name de tweede goal kreeg het wel cadeau na heel slordig op willen bouwen van Australië. Uiteindelijk trok Frankrijk het in de tweede helft recht en kwam Australië er eigenlijk niet meer aan te pas.

Denemarken

Denemarken FA

De Denen starten als favoriet om de drie punten te pakken tegen Tunesië maar dat lukte dus uiteindelijk niet. Denemarken was natuurlijk wel de betere, zeker aan de bal. Maar uiteindelijk had het veel moeite om in de laatste fase tot grote en uitgespeelde kansen te komen.

Er was nog een bal op de paal in de tweede helft en een schot van Eriksen, maar dat was het dan wel voor de Denen. Het ontbreekt de Denen aan een echte afmaker. Het was allemaal net niet en ruimte om een bal opnieuw aan te nemen of te herstellen was er niet tegen de Noord-Afrikanen.

Gokken op Frankrijk – Denemarken

Ondanks dat regerend wereldkampioen in actie komt zijn ze niet de uitgesproken favoriet bij de bookmakers. Dat heeft natuurlijk te maken met alle wedstrijden die ze onderling de laatste tijd hebben gespeeld. Frankrijk krijgt zelfs een odd boven de 2.00 voor een overwinning. Een gelijkspel levert ruim 3.30 op en ga je wedden op Denemarken dan krijg je soms een odd van 4.00.

Het is lastig te zeggen wie deze wedstrijd gaat winnen. De laatste confrontaties op het vorige WK en tijdens de afgelopen Nations League bleek dat Frankrijk niet vaak won van de Denen. Dat zal Denemarken ook het vertrouwen geven dat het wel degelijk een kans maakt tegen de wereldkampioen.

Tijdens de wedstrijd tegen Australië was duidelijk te zien dat Frankrijk vooral verdedigend nog niet helemaal 100% was. Maar met het scorende vermogen van de Fransen zit het wel goed. Daarom gaan we niet voor de 1X2 markt, maar kiezen we voor de Over/Under. Gokken op Frankrijk – Denemarken doen we op de Over 2.5 goal tegen een odd van 2.10 bij bookmaker LiveScore Bet.