Gokken op Frankrijk – Australië

Home Nieuws Gokken op Frankrijk – Australië

De laatste wedstrijd op dinsdag 22 november is Frankrijk tegen Australië. Tijdens het vorige WK zaten deze twee landen ook al bij elkaar in de groep. Sterker nog, drie van de vier landen uit Groep D is identiek aan het WK in Rusland. Toen zaten Denemarken, Frankrijk en Australië ook bij elkaar in de groep. Tijdens de vorige ontmoeting op het WK won Frankrijk met 2-1 met dank aan een eigen doelpunt van de Australiërs. Wat zal het nu worden? We geven een voorbeschouwing en tips om te online gokken op Frankrijk – Australië.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Frankrijk

Frankrijk FA logo

De wereldkampioen van 2018 in Rusland wist zich als groepswinnaar te kwalificeren voor het WK voetbal 2022. Tussen de kwalificatiereeks en dit WK zat de Nations League waar Frankrijk niet thuis gaf. Het zat ook in een zomer gepland waar veel spelers toe waren aan rust, en dat was te zien aan de resultaten van de wereldkampioen. Voor ons een reden om niet te zwaar te tillen aan de uitslagen van de Nations League.

Tijdens het gokken op Frankrijk – Australië kijken we natuurlijk naar de selectie van de Fransen. Bondscoach Deschamps heeft ontzettend veel goede spelers om een selectie te maken. Als er dan spelers wegvallen als Pogba, Kante en Nkunku, dan worden deze moeiteloos aangevuld. De selectie van Frankrijk bestaat uit spelers van FC Barcelona, Bayern Munchen, PSG, Real Madrid, etc. Op voorhand een favoriet voor de titel, maar het is altijd lastig gebleken om een WK titel te prolongeren.

Australië

Australie FA logo

De Aussies wisten moeiteloos de tweede fase in de Aziatische kwalificatiereeks door te komen en won alle duels. In de derde fase had het echter flinke problemen en wist het maar één uitduel te winnen. Uiteindelijk was het net voldoende om met één puntje meer de derde plaats in de groep te pakken voor Oman. Daarna wist het een play-off over één wedstrijd van de Verenigde Arabische Emiraten en Peru te winnen om uiteindelijk naar het WK voetbal 2022 te mogen.

Het is voor de vijfde keer op rij dat Australië zich weet te kwalificeren voor een WK eindronde. In Rusland trof het dus ook al Frankrijk en Denemarken, waar het met 0-0 het enige punt wist te pakken. Opnieuw een zware groep voor de Australiërs en daar houden we natuurlijk rekening mee bij het gokken op Frankrijk – Australië. Als we naar de selectie kijken dan zien we eigenlijk geen enkele vedette. Opvallend ook dat geen enkele speler uit de selectie actief is op het hoogste niveau in Engeland. Dat was in het verleden wel anders.

Gokken op Frankrijk – Australië

De bookmakers geven natuurlijk Frankrijk als de grote favoriet om deze wedstrijd te winnen. Je krijgt 1.25 voor een overwinning van Frankrijk. Een gelijkspel is goed voor een odd van 6.00 en mocht Australië winnen dan levert je dat zelfs ruim 12.00 op.

Natuurlijk zien we de Fransen winnen, maar om nu te gaan inzetten op een odd van 1.25, dat zien we niet zitten. Daarnaast moeten we niet vergeten hoe Frankrijk vier jaar geleden aan het WK begon. Zo spectaculair was het allemaal niet. In de poule won het met 2-1 (Australië), 1-0 (Peru) en 0-0 (Denemarken). Met name de laatste wedstrijd was misschien wel de slechtste van het toernooi waar iedereen blij was met een gelijkspel.

We verwachten dan ook niet dat Frankrijk nu ineens vrolijk de aanval zal zoeken. Daarbij komt de voorbereiding weer om de hoek kijken, die er eigenlijk niet is op dit WK. Dat zal het spel en combinaties niet bevorderen. Maar Frankrijk kan wel leunen op een superieure individuele kwaliteit van bepaalde spelers om de wedstrijd alsnog te winnen.

Het past dan ook in de lijn der verwachting dat Frankrijk met een kleine overwinning aan de haal gaat. LiveScore Bet heeft een odd van 1.67 voor de Under 3 goals, dat vinden we aantrekkelijk genoeg om te gokken op Frankrijk – Australië.