Gokken op Fortuna – Emmen

Home Nieuws Gokken op Fortuna – Emmen

Op zaterdag 5 november 2022 staan er maar drie wedstrijden op het programma in de Eredivisie. Om 18:45 staat Fortuna – Emmen op het programma in Sittard. Fortuna verloor afgelopen weekend met 3-1 op bezoek bij Sparta. Emmen speelde thuis 0-0 gelijk tegen Groningen. Komt Emmen uit de degradatiezorgen of sluit Fortuna definitief aan bij de middenmoot? Wij van gokken.com geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Fortuna – Emmen.

Fortuna

Fortuna Sittard logo

Sinds de komst van de nieuwe trainer zit er nieuw leven in Fortuna. Tegen Sparta kreeg het pas de eerste nederlaag te verwerken sinds de aanstelling van Velazquez. In de eerste helft gaf Fortuna nog goed tegenstand maar het zakte in de tweede helft ver weg. Daardoor was de einduitslag 3-1, maar dat doet niets af aan de reeks waarmee Fortuna bezig is. Inmiddels is het uit de degradatiezorgen en kan het zelfs vaster in de middenmoot komen te staan bij een zege tegen Emmen.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Emmen

FC Emmen logo

In de derby tegen Groningen bleek maar weer eens waar het probleem van Emmen zit, en dat is een doelpunt maken. Alleen in de eerste helft had de Drentse formatie al twee reuze kansen moeten benutten. In de tweede helft zakte ook bij deze wedstrijd het niveau ver weg maar waren de beste kansen nog altijd voor de thuisploeg. Opnieuw een wedstrijd waar Emmen het gevoel heeft dat er meer in had gezeten. Al was de grootste kans van de wedstrijd wel voor de bezoekers.

Gokken op Fortuna – Emmen

Beide ploegen lopen niet over van scorend vermogen. Als we kijken wat bookmakers voor odds geven voor de Over/Under 2.5 goals lijn om te gokken op Fortuna – Emmen, dan zien we vertwijfeling. Het komt niet vaak voor dat de Over en Under zo dicht bij elkaar zitten bij een Eredivisie duel met odds van 1.85 / 2.00. We neigen wat deze markt toch wel op de Under.

Als we naar de 1X2 markt kijken dan krijgt Fortuna een odd van ruim boven evans (2.00). Daar staan we toch wel van te kijken. De afgelopen drie thuisduels kreeg Fortuna geen doelpunt meer tegen en haalde het zeven punten. Emmen wacht nog altijd op het eerste punt in een uitduel. Het vorige uitduel tegen Vitesse waren er opnieuw kansen voor Emmen. Had het pech dat de openingsgoal maar net buitenspel was.

Maar ondanks dat Emmen elke wedstrijd wel wat kansen krijgt, blijft het scoren een probleem. En als een ploeg die redelijk in vorm is dan een thuis odd krijgt van ongeveer 2.20, dan zouden we gek zijn om deze odd niet te nemen. Gokken op Fortuna – Emmen doen we daarom ook op een thuiszege van Fortuna tegen een odd van 2.25 bij bookmaker Circus.