Gokken op Feyenoord – Lazio Roma

Home Nieuws Gokken op Feyenoord – Lazio Roma

Op 3 november staat de laatste groepswedstrijd in de Europa League op het programma waarbij Feyenoord thuis Lazio Roma ontvangt. In een groep waar alles nog mogelijk is zal het een spannende avond worden in Rotterdam. Voor de Eredivisie had Feyenoord een vrij weekend terwijl Lazio Roma wel in actie moest komen. Zal het de Rotterdammers helpen om te overwinteren in de Europa League? Wij van gokken.com geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Feyenoord – Lazio Roma.

Feyenoord

Feyenoord logo

We hadden de vorige speelronde al een slecht gevoel over de wedstrijd en dat is werkelijkheid geworden. Niet dat er geen kansen waren in de eerste helft, maar het verval in de tweede helft was gigantisch. Dan had je uiteindelijk met een 0-0 gelijkspel weg moeten gaan uit Graz, maar dan valt de goal toch nog laat in blessuretijd. In de groep waar Feyenoord zit, kan dat een ontzettend dure tegentreffer zijn.

Alles weten over online gokken bij Jacks.nl

Lazio Roma

Lazio Roma logo

De Romeinen kwamen al snel op achterstand tegen het Deense Midtylland maar wisten uiteindelijk toch met 2-1 te winnen. Daarmee gaat Lazio aan kop in de poule maar is het nog altijd niet zeker van overwintering in de Europa League. In de Serie A verloor het thuis van Salernitana en dat is natuurlijk geen goede generale. Spits en talisman Ciro Immobile zal er nog altijd niet bij zijn, hij moet de rest van jaar uitzitten met een blessure.

Gokken op Feyenoord – Lazio Roma

Tijdens de eerste wedstrijd in Rome stond Feyenoord al binnen het half uur met 3-0 achter. Het verschil tussen beide ploegen was ontzettend groot. Op het laatst maakte Feyenoord er nog 4-2 van, en misschien kunnen dat wel eens hele waardevolle goals zijn. Want ondanks de acht punten in de groep, is Lazio Roma nog lang niet zeker van overwintering in de Europa League.

Feyenoord heeft gek genoeg alles nog in eigen hand. Met minimaal twee doelpunten verschil winnen is genoeg voor overwintering. Maar gezien het wisselvallige spel is dat helemaal geen zekerheidje. Als je op een zege van Feyenoord wil gokken dan geven bookmakers een odd van ongeveer 2.30. Maar in onze ogen is dit echt een wedstrijd die ook helemaal de andere kant op kan schieten. Want bij een 1-0 voorsprong hangt het ook van de andere wedstrijd in de groep af of Feyenoord nog moet scoren.

Gokken op Asian Handicap +0.5 voor Lazio is ook niet interessant, want die kunnen voldoende hebben aan een 1-0 nederlaag. We verwachten een voorzichtig begin van beide kanten. Met name de Italianen hoeven het spelen helemaal niet te maken en kunnen lekker op de counter speculeren. Dat Feyenoord de laatste wedstrijden moeite heeft om kansen te benutten is een understatement. Daarom verwachten en een kleine uitslag, of dit genoeg is of niet om door te gaan, zal van de andere wedstrijd moeten blijken. Gokken op Feyenoord – Lazio Roma doen we op de Under 2.5 goals tegen een odd van 2.25 bij bookmaker Jack’s.