Gokken op FC Utrecht – NEC

Home Nieuws Gokken op FC Utrecht – NEC

Eredivisie speelronde zeven start vrijdag om 20:00 in Utrecht waar de plaatselijke FC het opneemt tegen NEC. FC Utrecht won vorige week heel moeizaam van Vitesse met 1-0. NEC stelde thuis tegen Fortuna Sittard teleur door 1-1 gelijk te spelen. Het was de tweede zege op rij voor FC Utrecht terwijl NEC voor de vierde keer op rij gelijk wist te spelen. Wat zal het worden in Utrecht? Wij van gokken.com geven een korte voorbeschouwing en tips om te gokken op FC Utrecht – NEC.

FC Utrecht

FC Utrecht logo

Wat was het spel toch weer ontzettend stroperig en sloom van FC Utrecht in de wedstrijd tegen Vitesse. Met Bas Dost in de spits, zou je zeggen dat je met enige regelmaat de bal in de zestien slingert. Maar daar is niets van waar. FC Utrecht probeerde door middel van de combinatie tot kansen te komen maar dat lukte voor geen meter. Het kan geen toeval zijn dat zowat de enige voorzet die in de zestien kwam plots tot een goal leidde. Misschien dat het spel wat simpeler zou moeten en wat vaker naar Dost gezocht moet worden.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

NEC

NEC logo

Voor NEC was het toch wel een teleurstelling dat het niet wist te winnen van Fortuna. Thuis heeft de ploeg sowieso nog niet gewonnen (2xG, 1xV). De ploeg van Meijer doet het beter bij uitwedstrijden waar het nog ongeslagen is. In uitwedstrijden wordt er niet van NEC verwacht dat de ploeg het spel zal maken. Dat zagen we in Heerenveen en op bezoek bij AZ. Dat ligt deze ploeg waarschijnlijk beter.

Gokken op FC Utrecht – NEC

Bij de bookmakers is FC Utrecht de favoriet om thuis te winnen met een odd rond de 1.75. Gezien het spel van de afgelopen wedstrijd is dit vrij laag. Er zit zeker geen value in deze odd aangezien amper tot kansen kwam. Daarnaast wist het pas één keer in drie thuisduels te scoren.

Een overwinning van NEC levert een odd van rond de 4.60 op maar gezien het moeizame spel van de Nijmegenaren lijkt het ons niet voor de hand liggen. Of het moet met een sluwe 0-1 zijn, maar voetballend zal NEC het verschil niet kunnen maken.

Aangezien beide ploegen moeizaam tot kansen, en dus ook tot scoren komen, gaan we voor de Over/Under goals odd. We vinden het opvallend dat de Over 2.5 goals vrij laag staat met een odd van rond de 1.70. Deze hadden we hoger verwacht. Zelfs de Under 3.0 goals lijn is goed te spelen met een odd van 1.70. Gokken op FC Utrecht – NEC doen we dan ook op de Under 3.0 goals tegen een odd van 1.72 bij online bookmaker Bet365.