Gokken op FC Utrecht – Ajax

Home Nieuws Gokken op FC Utrecht – Ajax

Tijdens Eredivisie speelronde vier staat FC Utrecht – Ajax gepland op zondag 28 Augustus, aftrap om 12:15. Waar FC Utrecht gehoopt had op een goede start van het seizoen valt het enorm tegen wat ze tot nu toe hebben laten zien. Voor Ajax loopt het zoals verwacht op rolletjes met drie zeges uit evenveel wedstrijden. Lukt het Utrecht eindelijk eens te winnen of pakken de Amsterdammers de vierde zege op rij? Wij van gokken.com geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op gokken op FC Utrecht – Ajax.

FC Utrecht

Een aantal nieuwe spelers, waaronder Bas Dost, en met een nieuwe coach zou FC Utrecht fris aan het nieuwe seizoen beginnen. Maar na drie wedstrijden tegen opponenten waarvan je zou verwachten dat FC Utrecht wel zal winnen, blijkt niets minder waar.

FC Utrecht logo

Tegen RKC moest het alle zeilen bijzetten om nog een punt te pakken. Thuis tegen Cambuur kwam het niet verder dan 0-0 en afgelopen weekend verloor het op bezoek bij Emmen met 3-2. Natuurlijk zat er bij de goal van Vlak het nodige geluk, maar de ploeg uit Emmen had het beste van het spel. Dan dwing je dit soort doelpunten ook af.

Voor FC Utrecht moet er vooral in de manier van spelen wat gebeuren. De afstand tussen de linies zijn veel te groot waardoor tegenstanders er makkelijk tussendoor kunnen spelen. Daarnaast moeten de middenvelder van FC Utrecht zoveel meters maken dat het allemaal niet meer te belopen is.

Alles weten over online gokken bij Circus

Ajax

We hadden een grotere zege verwacht tegen Sparta, waar het uiteindelijk maar in 1-0 voor Ajax eindigde. Een uitslag die de afgelopen seizoenen ook al op het bord stond na 90 minuten spelen. Je mag van Ajax, met zoveel scorend vermogen, toch wel meer verwachten tegen dit soort tegenstanders.

Ajax logo

Met het mogelijke vertrek van Anthony en daarbij de mogelijke komst van Ziyech worden de Amsterdammers in onze ogen niet veel slechter. Het zou op zich wel een soort van afgang zijn voor Ziyech om nu alweer terug te keren. Dan blijkt toch dat je uiteindelijk de stap naar de echte top niet kunt maken.

Voor Schreuder zijn de keuzes op dit moment vrij simpel. Dat maakt het ideaal voor hem om zo in de competitie te groeien en het elftal beter te leren kennen. Op het moment dat volgende maand de Champions League wedstrijden beginnen wordt er toch wat anders gevraagd van Ajax.

Gokken op FC Utrecht – Ajax

Bij Utrecht was al aangekondigd dat de vrije zondag was ingetrokken en dat er gewoon getraind gaat worden. Het is logisch, maar misschien niet de beste manier om met een nederlaag om te gaan. Als het team de focus gaat leggen wat nu eigenlijk de beste speelstijl is van het team, dan levert het misschien nog iets op. FC Utrecht zal er bij gebaat zijn als het wat meer op eigen helft zou gaan spelen.

Voor Ajax was deze wedstrijd in het verleden altijd lastig, maar de afgelopen seizoen blijkt dat de uitwedstrijd steeds makkelijker is geworden. Natuurlijk is het publiek altijd fanatiek in dit soort wedstrijden waardoor FC Utrecht dan ook vaak als een kip zonder kop naar voren gaat spelen. Gezien de huidige staat van het elftal zou dit zomaar weer eens kunnen gebeuren. Als het net zoveel ruimtes tussen de linies weggeeft als tegen Emmen kan Ajax hier makkelijk onderuit voetballen.

De odd voor een zege van Ajax is met 1.40 toch wel vrij hoog. We hadden hem lager verwacht. Dat maakt de asian handicap van Ajax -1 zeer speelbaar. Bij een zege van Ajax met maar één doelpunt verschil krijgen we onze inleg terug. Daarmee bouwen we toch een stukje extra zekerheid in. Gokken op FC Utrecht – Ajax doen we op Ajax -1 tegen een odd van 1.65 bij online bookmaker Circus. Wil je wat meer risico nemen dan pak je de -1,5 lijn tegen een odd van 2.10.