Gokken op Eredivisie speelronde 3

Home Nieuws Gokken op Eredivisie speelronde 3

Komend weekend is er een gemankeerde speelronde in de Eredivisie omdat een aantal wedstrijden zijn geschrapt. Dat komt omdat AZ, PSV en FC Twente midweeks allemaal voorronde wedstrijden moeten spelen voor Europees voetbal. Hierdoor zijn er maar zes wedstrijden in de Eredivisie. We kijken of er nog genoeg wedstrijden tussen zitten om te gokken op Eredivisie speelronde 3.

Gokken op Sparta – Ajax

Sparta logo

Sparta heeft tot nu toe één puntje overgehouden aan de twee Eredivisie wedstrijden tot nu toe. Op bezoek bij Heerenveen 0-0 en afgelopen weekend een 2-3 nederlaag thuis tegen AZ. Ondanks een heel snel doelpunt trok Sparta uiteindelijk toch aan het kortste eind. Zoals we hadden verwacht wist Ajax met ruime cijfers te winnen tegen FC Groningen in speelronde 2. De asian handicap -2 werd ruim gecoverd met de 6-1 zege. Tot nu toe verloopt de seizoenstart voor de Amsterdammers als verwacht met twee gewonnen wedstrijden.

Ajax logo

Dat Sparta inmiddels weer op echt gras speelt kan dit seizoen wel eens een nadeel voor ze zijn. De meeste ploegen vinden kunstgras helemaal niks en als dat werkt mentaal toch mee als je er dan op moet voetballen. Vanaf dit seizoen speelt het dus op gras.

De afgelopen twee seizoen won Ajax steeds met moeite op het Kasteel (2x 0-1). Maar gezien de kracht in de aanval van dit seizoen verwachten we nu meer doelpunten. Een odd van 1.26 om te gokken op een overwinning van Ajax is veel te laag. We verwachten wel een overwinning van Ajax, en zelfs met twee doelpunten verschil. We gokken op een zege van Ajax met de asian handicap van -1.5 bij bookmaker BetCity. De odd is met 1.81 zeer aantrekkelijk.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Gokken op Eredivisie speelronde 3: RKC – Feyenoord

RKC Waalwijk logo

RKC is het seizoen goed gestart met twee gelijke spelen tegen FC Utrecht en Emmen. Feyenoord morste afgelopen weekend voor het eerst punten door in eigen huis 0-0 te spelen tegen Heerenveen. Voor Eredivisie speelronde 3 ontvangt RKC Feyenoord, aftrap zondag om 16:45.

Feyenoord logo

Vorig seizoen won Feyenoord met 2-0 op bezoek in Waalwijk, maar was het alles behalve een makkelijke wedstrijd. Feyenoord heeft het sowieso vaak moeilijk wanneer het uit tegen RKC speelt. De onderlinge balans van wedstrijden ligt dan ook dicht bij elkaar met 8 zeges voor RKC en 9 voor Feyenoord, met daarbij 8 gelijke spelen.

Feyenoord wist tegen Vitesse vijf keer te scoren en dat lag niet geheel in de verwachting gezien het moeizame scoren in de voorbereiding. Tegen Heerenveen was dat wel terug te zien met legio kansen maar slordige afronding. Heerenveen speelde met vijf verdedigers en dat zal RKC ook gaan doen. De ruimtes klein houden en dan moet de uitvoering wel heel nauwkeurig zijn om daar doorheen te voetballen.

Daarnaast heeft RKC genoeg snelheid en met Kramer een speler die de bal vast kan houden waardoor RKC onder de druk uit zou kunnen komen. Als Feyenoord al wint dan verwachten we een kleine zege. Hierdoor is de asian handicap +1.5 voor RKC voor ons de beste markt om op te gokken. Online bookmaker Bet365 geeft een odd van 1.73 om te gokken op RKC +1.5 tegen Feyenoord.