Gokken op Eredivisie speelronde 1

Home Nieuws Gokken op Eredivisie speelronde 1

Nu het voetbalseizoen weer op het punt van beginnen staat, geven de beste tips als het gaat om gokken op Eredivisie speelronde 1. Heerenveen mag in eigen huis tegen Sparta het spits afbijten op vrijdag, aftrap 20:00. Daarna zijn er vier wedstrijden op de zaterdag en zondag. We pikken de wedstrijden uit die ons het meest interessant lijken om op te wedden.

Psv – Emmen: Gokken op PSV AH -2

PSV logo

Voor PSV is dit een wedstrijd tussen de voorronde Champions League confrontatie met AS Monaco. Dan kan je maar beter tegen Emmen voetballen, dan een uitwedstrijd in Heerenveen bijvoorbeeld. De normale odd van PSV om te winnen is rond de 1.20, en dat is natuurlijk veel te laag om op te gokken.

FC Emmen logo

We kijken dan ook graan naar de Asian Handicap odds wanneer er een duidelijke favoriet is bij een wedstrijd. PSV begon goed tegen AS Monaco maar zakte nadien toch wel wat weg. Vooral achterin hadden de spelers het fysiek zwaar.

De verwachting is als PSV op dezelfde manier begint als tegen AS Monaco, het verschil al is gemaakt. We verwachten dat PSV vooral in het begin de wedstrijd wil afmaken. Dan kan het elftal rustig de wedstrijd uitspelen op weg naar voorronde Champions League return.

We gokken op de Asian Handicap -2 van PSV tegen een odd van 1.80 bij bookmaker BetCity. Wint PSV met twee doelpunten verschil, dan krijgen we onze inleg terug. Dus om deze weddenschap te laten winnen is het nodig dat PSV met drie doelpunten verschil weet te winnen.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Vitesse – Feyenoord: Gokken op Under 3 goals

Vitesse logo

Op het klassieke tijdstip van zondag 14:30 ontvangt Vitesse Feyenoord. Onze tweede wedstrijd die we selecteren voor te gokken op Eredivisie speelronde 1. Beide ploegen hebben een niet al te beste voorbereiding gehad. Nu wil dat niet meteen zeggen dat het seizoen helemaal in duigen valt, maar het is nooit fijn beginnen.

Feyenoord logo

Bij Vitesse heeft de club best wat ervaring ingeleverd ten opzichte van vorig jaar. Bazoer, Doekhi, Rasmussen en Openda zijn onder andere vertrokken. Met name de goals van Openda zullen worden gemist. Als nieuwe spits is Sankoh gehuurd van Stuttgart.

Bij Feyenoord staat bijna een compleet nieuw middenveld en aanval. Bijna 67% van alle gemaakte competitiegoals van vorig jaar zijn inmiddels vertrokken met Dessers, Linssen, Sinisterra en Til. In de voorbereiding bleek ook wel dat scoren op dit moment een probleem is.

We verwachten niet dat beide ploegen ineens de sterren van de hemel gaan spelen. Scoren is voor beide ploegen moeilijk en dan komen we toch al snel uit op gokken op de Under. Bij bookmaker Bet365 gokken we op de Under 3 goals met een odd van 1.80.

Afwachtend beginnen met gokken op Eredivisie speelronde 1

Normaal gesproken is het verstandig om niet te veel in te zetten tijdens de eerste speelronde van welke competitie dan ook. Voorbereidingswedstrijden zeggen natuurlijk wel iets, maar zeker niet alles. Daarnaast is het toch altijd even de kat uit de boom kijken hoe een elftal draait.

Na vier of vijf competitieve wedstrijden is past echt duidelijk hoe het team ervoor staat. Begint een gepromoveerde club namelijk lekker naïef te voetballen, krijgt het vier nederlagen op rij en gaat daarna het roer om? Of parkeert er een team meteen vanaf het begin de bus en hoopt daarmee genoeg punten te sprokkelen.