Gokken op Engeland – Verenigde Staten

Home Nieuws Gokken op Engeland – Verenigde Staten

De laatste wedstrijd op 25 november staat om 20:00 gepland tussen Engeland en de Verenigde Staten. Engeland is ontzettend goed aan het WK voetbal 2022 begonnen met een 6-2 zege op Iran. De Verenigde Staten speelde 1-1 gelijk tegen Wales. Bij een zege is Engeland zeker van een plaats bij de laatste 16. Voor de Verenigde Staten is test waar het nu staat in het internationale voetbal tegen een groot land. Zeker met het ook op het volgende WK, dat in eigen land zal zijn. We geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Engeland – Verenigde Staten.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Engeland

Engeland FA logo

Het was een goed kwartier lastig voor de Engelsen om de ruimtes te vinden. En dat kwam mede ook door de lange blessurebehandeling voor de doelman van Iran. Maar toen de ban gebroken was, liep Engeland er heel makkelijk doorheen.

Met name Bellingham maakt een geweldige indruk en dit kan zomaar een WK worden waar hij zijn stempel kan drukken. Het enige wat aan de 6-2 zege tegen Iran ontbrak was een goal van spits Kane. Voor Engeland was het een droomstart en bij een overwinning op de Verenigde Staten is het eigenlijk al zeker van plek bij de laatste 16.

Verenigde Staten

Verenigde Staten FA logo

De jongste ploeg van dit WK voetbal 2022 was zeer energiek in de eerste helft. Het kwam dan ook terecht op een 1-0 voorsprong tegen Wales. Het zette bij momenten goed druk waardoor Wales niet meer wist wat ze met de bal moesten doen. Maar tactisch verliep de tweede helft totaal anders.

Nadat Moore in de ploeg was gekomen voor Wales wist de Verenigde Staten niet hoe ze dit op moesten vangen. Van druk zetten was geen spraken meer en het leek wel of alle energie in de eerste helft was gestoken. Door een lompe overtreding kreeg het een penalty tegen waar de 1-1 uit viel. Daarna was het vooral tegenhouden voor team USA, dat geen echte grote kansen meer kreeg.

Alles weten over online gokken bij BetCity

Gokken op Engeland – Verenigde Staten

Bookmakers hebben Engeland als favoriet aangemerkt voor deze wedstrijd met een odd van ongeveer 1.53. Voor een gelijkspel krijg je iets meer dan 4.00 terug en als je gaat wedden op een overwinning van de Verenigde Staten krijg je zelfs meer dan 6.00 terug.

Als de Verenigde Staten opnieuw zo aanvallend en ver naar voren speelt dan komt er voor Engeland veel ruimte om achter de verdediging te duiken. Daar heeft Engeland ook de spelers voor met onder andere Sterling en Bellingham.

De odd om te gokken op een overwinning voor Engeland is in onze ogen te laag. Maar beide landen hebben wel genoeg scorend vermogen. Deze zal zeker tot zijn recht komen als beide landen op dezelfde manier gaan voetballen als tijdens het eerste duel op het WK voetbal 2022.

Als we dan kijken naar de Over 2.5 goals dan krijgen we daarvoor ruim 1.90 voor terug en dat is toch wel de moeite waard om op te wedden. Gokken op Engeland – Verenigde Staten doen we dan ook bij bookmaker BetCity tegen een odd van 1.91 op de Over 2.5 goals.