Gokken op Emmen – Groningen

Home Nieuws Gokken op Emmen – Groningen

Tijdens Eredivisie speelronde 12 zijn er twee wedstrijden uit het programma gehaald. Feyenoord – Cambuur en Ajax – Vitesse worden dit weekend niet gespeeld. Dat zal in verband met Europese verplichtingen te maken hebben. Er staan dus zeven wedstrijden op het programma. Emmen ontvangt Groningen op zondag met aftrap om 12:15. Lukt het Emmen om eindelijk weer eens een wedstrijd te winnen of zet Groningen de goede lijn door? Wij van gokken.com geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Emmen – Groningen.

Emmen

FC Emmen logo

Als je de wedstrijd tegen Vitesse van afgelopen weekend had gezien dan kwam Emmen eigenlijk helemaal niet zo slecht voor de dag. Er was de pech dat Diemers een heel klein beetje buitenspel stond anders was er gewoon de 1-0 voorsprong. Maar het mocht uiteindelijk niet zo zijn en nog voor rust gaf het eigenlijk twee simpele goals weg. Dat het vertrouwen bij Vitesse broos was bleek nadat Emmen de aansluitingstreffer maakte. Aan beide kanten was er geen rust aan de bal om een fatsoenlijke aanval of counter op te zetten.

Alles weten over online gokken bij BetCity

Groningen

FC Groningen logo

Het was een knotsgek duel tegen PSV waar uiteindelijk de Groningers met een 4-2 zege aan de haal gingen. Je kan niet zeggen dat PSV geen kansen heeft gehad. Zelfs voor de 1-0 van Groningen had het al twee grote kansen onbenut gelaten. En er volgden nog legio kansen in de tweede helft maar die werden allemaal niet benut. Dat is voor een ploeg als Groningen dan misschien de ommekeer dat het allemaal net even de goede kant op valt.

Gokken op Emmen – Groningen

Een wedstrijd die altijd pikant is geweest, zeker toen Emmen terugkeerde in de Eredivisie omdat het toen heel wat spelers met een Groningen verleden onder contract had. Dat is op dit moment niet meer het geval. Bij de online bookmakers is Emmen de favoriet om te gokken op een thuiswinst met een odd van 2.25.

Maar tot nu toe won Emmen nog maar één wedstrijd in eigen huis en dat was een 3-2 zege tegen FC Utrecht. Nu is het uit record van Groningen niet zo goed dat je daar ondersteboven van raakt met één zege op bezoek bij Cambuur. Maar gezien de vorm en spirit die er nu bij de Groningers zal zijn vinden we dat de bezoekers zeker een kans maken.

Als je zou willen gokken op de derde zege op rij voor de Groningers dan krijg je van de bookmakers een odd van ongeveer 3.10. Aan de hoge kant wat ons betreft. Maar er is nu nog altijd een factor die een rol speelt als Emmen thuis speelt, en dat is het kunstgras. Over een aantal jaar zal dat voorbij zijn. Pas dan zal blijken hoeveel profijt teams hebben gehad dat ze thuis op kunstgras spelen. Om het risico van een gelijkspel weg te nemen gaan we voor de Draw No Bet. Gokken op Emmen – Groningen doen we bij online bookmaker BetCity tegen een odd van 2.30.