Gokken op Duitsland – Japan

Home Nieuws Gokken op Duitsland – Japan

Op woensdag 23 november gaan ook de landen in groep E van start met als eerste om 14:00 Duitsland tegen Japan. De andere twee landen in deze poule zijn Spanje en Costa Rica. Waar Japan hoopt het goede WK van vier jaar geleden door te trekken wil Duitsland dat zo snel mogelijk vergeten. Japan haalde de knock-out fase terwijl Duitsland me de staart tussen de benen uit Rusland vertrok. Lukt het de Duitsers om zich te revancheren? We geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Duitsland – Japan.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Duitsland

Duitsland FA logo

De kwalificatiereeks ging er soepel voor de Duitsers en het won zijn groep eenvoudig. Net als vele grote landen verliep het Nations League toernooi moeizaam voor de Duitsers. Maar we moeten er opnieuw bij vermelden dat veel spelers geen zin hadden in dat toernooi midden in de zomer. Duitsland speelde nog wel één vriendschappelijke wedstrijd in aanloop naar het WK voetbal 2022. Het wist met 1-0 te winnen tegen Oman.

Als je gaat gokken op Duitsland – Japan dan moet je natuurlijk de selectie van beide landen gaan bekijken. Bondscoach Flick heeft hoofdzakelijk spelers geselecteerd uit de Bundesliga. Vijf spelers zijn actief over de grens. De grootste namen uit de selectie komen hoofdzakelijk van Bayern Munchen. Denk hierbij aan Mueller, Neuer, Sane, Kimmich en Gnabry.

Japan

Japan FA logo

Tijdens de tweede fase van het Aziatische kwalificatietoernooi wist Japan alle wedstrijden te winnen. In de derde en laatste fase van de kwalificatie wist het zich eenvoudig in de top twee te spelen. Daardoor was het zeker van deelname aan het WK voetbal 2022. Daarmee kwalificeerde het zich voor de zevende keer op rij voor een WK eindronde.

Als we gaan gokken op de wedstrijd Duitsland – Japan dan is de selectie een cruciaal onderdeel. Het is niet voor niets dat Japan er de laatste decennia steeds bij is. De selectie heeft op dit moment maar zeven spelers die actief zijn in Japan. De rest speelt allemaal in Europa en dat zorgt voor een hoger niveau. Bekende namen zijn Kamada (Frankfurt), Minamino (Monaco), Endo (Stuttgart) en Doan (Freiburg).

Gokken op Duitsland – Japan

Het mag duidelijk zijn dat de bookmaker Duitsland als favoriet neerzet. Maar zo ontzettend zeker zoals bijvoorbeeld Argentinië zijn ze nu ook weer niet. Na een zeer teleurstellend WK in 2018 en EK in 2020 is het afwachten hoe de Duitsers voor de dag zullen komen. Je krijgt rond de 1.50 voor een overwinning van de Duitsers. Een gelijkspel is 4.50 en een overwinning voor de Japanners levert tegen de 7.00 op.

Tijdens het WK in Rusland moest Duitsland het ook opnemen tegen een Aziatisch land en dat ging helemaal fout. Zuid-Korea versloeg de Duitsers en dat kwam met name omdat de Duitsers werden verslagen op een eigenschap die het zelf altijd heeft gehad, vechtlust en inzet. De vraag is of Flick dit nu wel in zijn elftal weet te krijgen.

Waar we bij veel landen het idee hebben dat ze het rustig aan zullen gaan doen en de kat uit de boom gaan kijken, hebben we dat hier niet. Tijdens de Nations League hebben we een Duitsland gezien dat de aanval kiest. We verwachten, en ze hebben er de spelers voor, dat Flick dit opnieuw zal doen met zijn team. Japan heeft niet het team en de historie van een afwachtend team. Dus we verwachten een leuk duel met veel goals.

De odd van Duitsland om te winnen is te laag. Als we naar de Over/Under lijn kijken ligt deze met een odd van 1.70 op de Over 2.5 er voor ons prima bij. Gokken op Duitsland – Japan doen we dan ook op de Over 2.5 goals tegen en odd van 1.71 bij bookmaker LiveScore Bet.