Gokken op Cambuur – PSV

Home Nieuws Gokken op Cambuur – PSV

Op 1 oktober gaat de Eredivisie weer verder nadat we een periode van interland wedstrijden hebben gehad. Op zaterdag, om 16:30 zal PSV aftrappen in Leeuwarden en daarmee speelronde acht openen. PSV wist voor de interland break de topper tegen Feyenoord te winnen. Cambuur verloor op bezoek niet alleen de wedstrijd, maar ook twee spelers met een rode kaart. We geven een korte voorbeschouwing en tips om te gokken op Cambuur – PSV.

Cambuur

Cambuur logo

Tijdens de laatste speelronde verloor Cambuur met maar liefst 5-1 van concurrent RKC. Al vroeg in de wedstrijd kreeg Hoedemakers rood maar wist Cambuur toch op voorsprong te komen. De wedstrijd kantelde op het moment dat er een penalty werd gegeven aan RKC. Trainer De Jong was het er niet mee eens en kreeg ook een rode prent. Nu de 1-1, en opnieuw een rode kaart voor Cambuur (Bangura) was het een kwestie van tijd voor RKC om toe te slaan. Uiteindelijk duurde het tot minuut 77 voordat de ban was gebroken en werd het dus uiteindelijk 5-1.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

PSV

PSV logo

In Eindhoven wist PSV de topper tegen Feyenoord te winnen met 4-3. Echt goed was het van beide ploegen niet, want er was ontzettend veel balverlies over en weer. De wedstrijd leek af te stevenen op een 3-3 gelijkspel maar uiteindelijk viel de 4-3 nog vanuit een corner. Wat achteraf helemaal geen corner bleek te zijn. Net als in de wedstrijd tegen RKC viel de arbitrage in het voordeel uit van de thuisploeg, al was de zege op basis van het vertoonde spel wel terecht.

Gokken op Cambuur – PSV

De selectie van Cambuur is al niet al te groot en als daar dan ook nog eens twee basisspelers wegvallen vanwege schorsing dan is de spoeling al meteen dun. Trainer De Jong zal ook niet aanwezig mogen zijn op de bank. PSV krijgt bij de bookmakers een odd van ongeveer 1.30. Wat we eigenlijk nog aan de hoge kant vinden.

Ga je voor een verrassing door te denken aan een gelijkspel of zelfs een overwinning voor Cambuur dan krijg je odds van ronde de 5.80 en 9.00. Maar gezien het krachtsverschil kan het toch niet anders dat PSV hier de drie punten zal oppikken.

De odd voor een uitzege is in onze ogen prima combo (acca) materiaal. We verwachten een simpele overwinning met toch wel twee doelpunten verschil. Als we kijken naar de asian handicaps voor deze wedstrijd dan krijgen we voor PSV -1.5 een odd van 1.80 bij online bookmaker Bet365. Wat ons betreft een uitstekende odd om te gokken op Cambuur – PSV.