Gokken op Cambuur – NEC

Home Nieuws Gokken op Cambuur – NEC

Speelronde 13 van de Eredivisie begint weer eens op vrijdag na twee weken geen vrijdagavond wedstrijd te hebben gehad. In Leeuwarden gaat NEC op bezoek bij hekkensluiter Cambuur. Tijdens de vorige speelronde kwam Cambuur niet in actie omdat de wedstrijd tegen Feyenoord is verplaatst. NEC kwam wel in actie en verloor met 3-0 op bezoek bij PSV. Het verschil op de ranglijst is maar drie punten. Lukt het Cambuur om NEC bij te halen? Wij van gokken.com geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Cambuur – NEC.

Cambuur

Cambuur logo

Een extra week rust voor Cambuur en dat komt de ploeg uit Leeuwarden niet slecht uit. Henk de Jong is inmiddels weg als hoofdtrainer en oud spelers Bosschaart en Barto nemen de honneurs voorlopig waar. De club gaat wel op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Op de uitschieter tegen PSV na was het de laatste weken niet best wat Cambuur liet zien. De ploeg heeft nog maar acht punten uit elf wedstrijden, en het mag duidelijk zijn dat Cambuur samen met Emmen en Volendam kandidaat is om te degraderen.

Alles weten over online gokken bij Bet365

NEC

NEC logo

De Nijmegenaren begonnen sterk aan het seizoen maar de laatste weken weet het geen wedstrijd meer te winnen. NEC is nu al de koning van de gelijke spelen. Het speelde acht van de twaalf wedstrijden in de Eredivisie gelijk. Je zou haast standaard gaan gokken op een gelijkspel voor NEC. Opvallend is ook dat NEC het uit beter doet dan thuis. Dat heeft toch met een afwachtende spel te maken en een beetje moet gokken op de momenten van Tannane, Tavsan en de vrije trappen van Schone. Die zijn er tot nu toe nog (te) weinig geweest.

Gokken op Cambuur – NEC

Wedden op het uiteindelijke resultaat van de wedstrijd vinden we te lastig. Het kan zomaar een 0-0 of 1-1 worden maar ook een 1-0 en 0-1. Bookmakers hebben ook moeite om een favoriet aan te wijzen voor dit duel. Uiteindelijk kiezen ze toch voor Cambuur dat met een odd van 2.45 nipt de favoriet is. NEC krijg een odd van rond de 2.70 voor een zege en dat geeft al meteen aan hoe close het is.

Het zijn twee ploegen die moeilijk tot scoren komen en het zou niet in de verwachting liggen als dat nu opeens wel zo is. De zege op PSV is tot nu toe de enige thuiszege voor Cambuur. De drie doelpunten in die wedstrijd waren ook meteen de enige drie thuis goals. We verwachten opnieuw dat Cambuur moeite heeft met scoren, zeker tegen een defensief en afwachtend team als NEC. Daarnaast heeft NEC niet al te veel scorende kwaliteiten. Alleen op bezoek bij Volendam wist NEC te winnen en vier keer te scoren. Daarna scoorde het maar één keer in de laatste vijf uitduels.

Dat bookmaker de Over 2.5 nog rond de 1.72 hebben vinden we dan ook opmerkelijk, als de Under voor de hand ligt. In plaats van de 2.5 lijn wedden we voor de zekerheid op een lijn die half puntje hoger ligt. Gokken op Cambuur – NEC doen we op de Under 3 goals bij bookmaker Bet365 tegen een odd van 1.65.