Gokken op Cambuur – Groningen

Home Nieuws Gokken op Cambuur – Groningen

Op zondag 11 september 2022 staat Cambuur tegen Groningen op het programma. De aftrap is op het klassieke tijdstip van 14:30. Cambuur verloor in de laatste speelronde met 4-0 op bezoek bij Ajax. De Groningers verloren in eigen huis tegen het zwalkende Vitesse met 0-1. Cambuur wist thuis nog geen goal te maken terwijl Groningen nog geen uitduel won. Wat zal het zondag worden? Wij van gokken.com geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Cambuur – Groningen.

Cambuur

Cambuur logo

De enige zege van de Leeuwarders dit seizoen was tijdens de uitwedstrijd in Sittard tegen Fortuna. Toen vlogen zowat alle schoten op afstand in het doel. Daarna verloor het thuis met 0-1 van AZ en dus uit bij Ajax met 4-0. Dat zijn tegenstanders waar Cambuur het niet van moet hebben. Voor ons heeft Cambuur wel een selectie met genoeg kwaliteiten om in de Eredivisie te blijven.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Groningen

FC Groningen logo

Tijdens de laatste wedstrijd van speelronde vijf verloor Groningen dus in eigen huis van Vitesse. Opnieuw was het teleurstellend wat Groningen liet zien. Aan het spel is niet te zien wat de ploeg nu echt wil. En nu Strand Larsen dan eindelijk is vertrokken mist het ook nog eens de kapstok die het altijd had. Aanvallend was het de laatste weken al niet best, maar tegen Vitesse was het wel erbarmelijk slecht.

Gokken op Cambuur – Groningen

Op dit moment heeft Cambuur meer creativiteit in de selectie in vergelijking met Groningen. Het heeft in eigen huis nog geen goal gemaakt. Maar het miste ongelooflijk veel kansen tegen Excelsior en dat je tegen AZ niet weet te scoren is geen ramp. Het team speelt met een idee en dat kan je van de Groningers niet zeggen.

Als we kijken naar de odds bij de online bookmakers dan lijken ons twee verschillende markten interessant. De Under 3.0 tegen 1.65 bij bookmaker Bet365 lijkt ons een prima odd. Groningen zal echt niet aanvallend gaan spelen, daar mist het de kwaliteit voor. En de enige vier goals die Cambuur tot nu toe heeft gemaakt, kwamen uit de wedstrijd tegen Sittard.

Met de weinige doelpunten verwachten we een kleine zege voor Cambuur van 1-0 of 2-0. Ze spelen op dit moment beter voetbal. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat Groningen, zoals uit bij NEC, vanuit het niets uit een vrije trap een goal maakt. Maar daar gaan we niet van uit. Gokken op Cambuur – Groningen doen we dan ook op een overwinning van Cambuur tegen een odd van 2.20 bij bookmaker BetCity.