Gokken op Brazilië – Servië

Home Nieuws Gokken op Brazilië – Servië

De laatste twee landen die nog in actie moeten komen tijdens dit WK zijn Brazilië en Servië. Samen met Zwitserland en Kameroen zitten ze samen in groep G. Brazilië heeft als enige land nog nooit een WK gemist en ook dit jaar is de vijfvoudig wereldkampioen erbij. Het is sinds 2002 dat de goddelijke kanaries zich tot wereldkampioen konden kronen. Lukt het deze editie dan eindelijk weer? We geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Brazilië – Servië.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Brazilië

Brazilie FA Logo

In de grote Zuid-Amerikaanse kwalificatiegroep wist Brazilië zich eenvoudig te plaatsen voor het WK voetbal 2022. Het werd met afstand groepswinnaar met zes punten op Argentinië en 17 (!) op nummer drie Uruguay.

Tijdens het vorige WK in Rusland verloor Brazilië in de kwartfinale tegen België met 1-2. Dat was opnieuw een teleurstelling voor een land dat zoveel meer is gewend op een WK. De verdediging bleek maar weer eens de achilleshiel te zijn. In de tussenliggende vier jaren, is daar echter veel verbetering te vinden.

Want als we gaan gokken op Brazilië – Servië dan kijken we vooral naar de selectie van bondscoach Tite. Telles, Silva, Marquinhos en Militao zijn verdedigers van Sevilla, Chelsea, PSG en Real Madrid. En dat kan je geen slechte laatste lijn noemen. Dat het team een surplus aan kwaliteit heeft op het middenveld en vooral de aanval, is niets nieuws.

Servië

Servie FA logo

In een kwalificatiegroep met daarin Portugal wist Servië dat kwalificatie voor het WK voetbal 2022 lastig zou worden. Maar het won met 2-1 in het hol van de leeuw en daardoor wipte het Portugal naar plaats twee. Servië heeft als onafhankelijk land geen lange historie, maar als Joegoslavië natuurlijk wel.

De laatste drie WK’s dat het deelnam kwam het niet door de groepsfase heen. Toen moest het Brazilië en Zwitserland voor zich laten. Dat zijn nu precies de landen waar het opnieuw in de groep zit. Het verloor met 1-2 van Zwitserland en 0-2 van Brazilië. De vraag is of de selectie een stap heeft kunnen maken.

Stojkovic heeft gekozen voor een ervaren selectie met veel bekende namen. Tadic (Ajax) is er natuurlijk bij samen met andere bekenden als Gudelj (Sevilla), Mtrovic (Fulham), Kostic en Vlahovic (beide Juventus).

Gokken op Brazilië – Servië

De bookmakers zijn duidelijk op de hand voor deze wedstrijd met een odd van ongeveer 1.40 voor een overwinning van Brazilië. Mocht je willen wedden op Servië dan krijg je een odd van meer dan 7.00. Een gelijkspel levert ruim 4.25 op.

De odd vinden we eigenlijk te laag om op in te zetten. Natuurlijk verwachten we een zege voor Brazilië, maar het zal niet eenvoudig worden. Na de nederlaag tegen België op het vorige WK, heeft Brazilië niet meer tegen een Europees land gespeeld. Terwijl de Europeanen de laatste WK’s steeds winnend afsluiten.

Toch verwachten we dat het surplus aan kwaliteiten voorin de doorslag zal geven voor de Zuid-Amerikanen. Als de ban eenmaal is gebroken, denken we dat uiteindelijk ook de tweede zal vallen. We laten de 1X2 links liggen en kiezen voor de Asian Handicap markt. Gokken op Brazilië – Servië doen we op de Asian Handicap -1 voor Brazilië tegen een odd van 1.65 bij bookmaker LiveScore Bet.