Gokken op Bournemouth – Southampton

Home Nieuws Gokken op Bournemouth – Southampton

In de Engelse Premier League is er een midweekse speelronde met op dinsdag, woensdag en donderdag een aantal wedstrijden. Op 19 oktober met aftrap om 20:30 Nederlandse tijd ontvangt Bournemouth Southampton. Bournemouth staat na tien wedstrijden in de middenmoot terwijl Southampton in degradatiezone verkeerd. Het verschil is echter maar vijf punten. Lukt het Bournemouth om een groter gat te slaan of komt Southampton van de onderste drie plekken af? Wij van gokken.com geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Bournemouth – Southampton.

Bournemouth

Bournemouth logo

Vorige week speelde Bournemouth op bezoek bij Fulham en het nam een punt mee (2-2) terug naar zuid Engeland. Toch had er meer in deze wedstrijd gezeten, want een hoop arbitrale beslissingen vielen de kant op van Fulham. Daarnaast creëerde het zelf voldoende kansen om uiteindelijk de derde goal te maken. Onder de nieuwe manager O’Neil zijn de Cherries nu zes duels op rij ongeslagen. Defensief staat het dan misschien nog altijd niet zo goed, de productie voorin is de afgelopen zes duels wel voldoende geweest.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Southampton

Southampton logo

Vorige week kwamen The Saints nog wel op voorsprong in eigen huis tegen West Ham United, maar moest het toch genoegen nemen met een punt. Het gaat bijzonder moeizaam voor de ploeg van manager Hasenhuttl. Met acht punten uit tien duels staat Southampton bij de onderste drie plekken en dat zou degradatie betekenen. De enige uitzege dit seizoen wat op bezoek bij Leicester City in augustus. Maar toen had niemand kunnen vermoedden dat Leicester City nog maar vijf punten zou hebben in de eerste tien wedstrijden.

Gokken op Bournemouth – Southampton

In de eerste vijf wedstrijden van het seizoen scoorde Bournemouth maar twee keer. De laatste vijf wedstrijden zijn dat er acht. Southampton heeft juist nog altijd problemen met het maken van een goal. Zo wist het de afgelopen vijf wedstrijden maar twee keer het net te vinden. De Under 2.5 is met ongeveer 1.75 aan de lage kant. We zien eerder value aan de Over 2.5. Aanvallend is Bournemouth beter gaan draaien nu Billing dichter in de buurt van Solanke komt te spelen. Daarbij komt kijken dat de defensie nog altijd genoeg steken laat vallen met gemiddeld 2.2 goals tegen per wedstrijd. Bookmaker BetCity geeft ons een odd van 2.06 voor de Over 2.5 goals en dat vinden we aantrekkelijk genoeg om daar op te gokken tijdens Bournemouth – Southampton.

De bookmakers zien niet een echte favoriet voor deze wedstrijd en geven beide teams een odd van rond de 2.70. Toch opmerkelijk aangezien het bij Bournemouth juist de laatste weken goed loopt en bij Southampton de neerwaartse vorm is ingezet. Een andere markt welke ons interessant lijkt om op te gokken bij Bournemouth – Southampton is Draw No Bet. We verwachten een zege voor de thuisploeg. De 1X2 odd is bijzonder hoog waardoor de Draw No Bet interessant wordt. Gokken op Bournemouth – Southampton doen we naast de Over 2,5 ook op de Draw No Bet van 1.91 bij bookmaker TOTO.