Gokken op België – Marokko

Home Nieuws Gokken op België – Marokko

De tweede wedstrijd zondag gaat tussen België en Marokko, met aftrap om 14:00. België speelde niet goed, maar won wel van Canada. Marokko speelde één helft goed mee tegen Kroatië en sleepte er met 0-0 een punt uit. Wie zet een goede stap richting de laatste 16 van dit WK voetbal 2022? We geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op België – Marokko.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

België

België FA logo

We hadden wel verwacht dat België het lastig zou hebben tegen Canada. Maar dat de Belgen er voetballend amper uitkwamen en zeker in de eerste helft helemaal onder druk werden gezet, dat hadden we niet gedacht.

Dat Canada geen doelpunt maakte was een klein wonder. Daar hielp de slecht ingeschoten penalty van Davies natuurlijk niet aan mee. Het was steeds net niet bij Canada en een aantal keren goed verdedigen van België zorgde dat het niet achter kwam. Uiteindelijk hadden de Belgen genoeg aan een kans waardoor het met 0-1 de rust in ging. Na rust hadden de Zuiderburen het wat beter onder controle, maar waren er nog altijd te weinig kansen.

Marokko

Marokko FA logo

De Marokkanen speelde goed mee tijdens de eerste helft tegen Kroatië. Tot echt grote kansen kwamen ze niet, maar dat gold ook zo voor de tegenstander. In de tweede helft zakte Marokko wel wat verder weg en speelde het voor een punt.

Uiteindelijk bleef het dus 0-0 waardoor Marokko toch wel tevreden terug mag kijken op het eerste duel. Mazraoui viel geblesseerd uit en dat zorgde toch wel voor minder creativiteit en aanvallende momenten. Het is maar de vraag of hij op tijd weer fit zal zijn voor het duel tegen België.

Gokken op België – Marokko

De bookmakers hebben België de favorietenrol gegeven met een odd van ongeveer 2.00. Voor een gelijkspel krijg je ruim 3.30 en ga je wedden op Marokko dan krijg je bij een overwinning zelfs bijna 4.00.

Wat opviel is dat België bijna zonder middenveld speelde tegen Canada. Vooral verdedigende middenvelders waren er niet te vinden. Dat zorgde voor een leuk een aantrekkelijk duel waar het spel over en weer ging. Dat de Under 2.5 een odd heeft van boven de twee is dan ook opmerkelijk.

Maar we gaan niet voor deze markt maar voor de Asian Handicap. België maakte op ons helemaal geen goede indruk en Canada had gewoon minimaal een punt moeten hebben. Zeker omdat het nog een penalty had moeten krijgen. Daarom gaan we voor de Asian Handicap +0.5 voor Marokko. Gokken op België – Marokko doen we bij bookmaker LiveScore Bet tegen een odd van 1.81.