Gokken op Argentinië – Saudi-Arabië

Home Nieuws Gokken op Argentinië – Saudi-Arabië

Groep C gaat op dinsdag 22 november van start met Argentinië dat het opneemt tegen Saudi-Arabië. De aftrap is al om 11:00 in het Lusail Stadium. De andere teams in de groep zijn Polen en Mexico. Beide landen speelden vier keer eerder tegen elkaar maar nog nooit tijdens een WK voetbal. Tijdens een vriendschappelijke wedstrijd, de Confederations Cup en Gold Cup wist Saudi-Arabië nog nooit te winnen van Argentinië. Lukt het Argentinië om een goede start te maken tijdens (wat lijkt) het laatste WK van Messi? We geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Argentinië – Saudi-Arabië.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Argentinië

Argentinië FA-logo

Tijdens de Zuid-Amerikaanse kwalificatiereeks wist Argentinië zich moeiteloos te plaatsen voor het WK voetbal 2022. Het land eindigde op zes punten achter aartsrivaal Brazilië, maar kwalificatie kwam geen enkel moment in gevaar.

Na de verloren finale in 2014 ging Argentinië vol verwachting naar het WK in 2018 maar sneuvelde het al meteen na de groepsfase. De latere kampioen Frankrijk won in een spectaculair duel met 4-3 van de Argentijnen. Voor Messi lijkt het de laatste kans om te schitteren op een WK, waarin hij hoopt in de voetsporen te treden van Maradona.

Tijdens het gokken op Argentinië – Saudi-Arabië kan je niet om de talentvolle middenveld en aanval van de Argentijnen heen. Bondscoach Scaloni heeft met Messi (PSG) natuurlijk een wereldster in de gelederen. Maar spelers als Di Maria (Juventus), De Paul (Atletico Madrid) en Alvarez (Manchester City) kunnen allemaal een wedstrijd beslissen. Argentinië speelde in aanloop naar het WK een vriendschappelijk duel tegen de Verenigde Arabische Emiraten en won met 5-0.

Saudi-Arabië

Saudi-Arabië FA logo

De Arabieren wonnen uiteindelijk groep B in de Aziatische kwalificatiereeks en plaatste zich daardoor rechtstreeks voor het WK voetbal 2022. In een groep met Japan wist het zich met één punt meer tot winnaar van de groep te kronen. Daardoor is het voor de zesde keer actief op een WK eindronde.

Tijdens het vorige WK in Rusland verloor het twee van de drie groepswedstrijden, maar wist het wel te winnen van Egypte. Uiteindelijk was dat niet genoeg om door te gaan naar de knock-out fase. Waar de Spanjaard Pizzi nog de trainer was tijdens het WK in Rusland is dat nu de ervaren Fransman Renard. Hij had vooral succes met het trainen van Afrikaanse landen. Met Zambia en Ivoorkust wist hij de Afrika Cup te winnen.

De selectie van Saudi-Arabië laat zien dat alle spelers actief zijn in de nationale competitie. Al Hilal is hofleverancier met maar liefst twaalf spelers. Wat dat betreft geldt hetzelfde als voor de selectie van Qatar, daar moeten we ons door laten verrassen. Het voordeel is wel dat de selectie al geruime tijd bij elkaar is. Daar moeten we tijdens het gokken op Argentinië – Saudi-Arabië rekening mee houden.

De afgelopen twee maanden heeft het zes vriendschappelijke wedstrijden gespeeld. Daar zaten overwinningen tussen tegen Macedonië (1-0) en IJsland (1-0). Er waren gelijke spelen tegen Albanië (1-1), Honduras (0-0) en Panama (1-1). En het verloor de laatste wedstrijd met 0-1 tegen WK deelnemer Kroatië.

Alles weten over online gokken bij Jacks.nl

Gokken op Argentinië – Saudi-Arabië

Het mag duidelijk zijn dat Argentinië de grote favoriet is voor deze wedstrijd en dat laten de bookmakers ook zien. De Argentijnen krijgen slechts een odd van ongeveer 1.18 om de wedstrijd te winnen. Voor een gelijkspel krijg je rond de 7.50 en als je gaat wedden op een overwinning van Saudi-Arabië krijg je een odd van meer dan 17.00.

Wedden op een zege voor Argentinië is met zo’n lage odd helemaal niet interessant. Wat opvalt dat Saudi-Arabië vooral uitslagen neerzet met lage scores. Het zijn vaak kleine uitslagen die het neerzet, of het nu wint, verliest of gelijk speelt. Met deze gedachte, en het feit dat de Arabieren al enige tijd samen zijn, verwachten we geen grote uitslag.

Natuurlijk verwachten we een zege van Argentinië. Maar met zo’n korte voorbereiding, een toernooi waar veel minder rustdagen zijn verwerkt dan normaal, en een selectie die nog maar kort bij elkaar zit, lijkt er geen noodzaak om meteen vol gas te geven.

gokken op Argentinië – Saudi-Arabië doen we dan ook op de Under 3 goals tegen een odd van 1.80 bij bookmaker Bet365. Daarmee krijgen we bij eventueel drie goals nog onze inleg terug. Al verwachten we een kleine overwinning voor Argentinië.