Gokken op Argentinië – Mexico

Home Nieuws Gokken op Argentinië – Mexico

Op zaterdag 26 november staat de tweede wedstrijden in groep C op het programma. De laatste wedstrijd van de dag begint om 20:00 tussen Argentinië en Mexico. Argentinië verloor zeer verrassend van Saudi-Arabië met 1-2. Mexico speelde 0-0 gelijk tegen Polen en pakte dus een puntje. Speelt Argentinie zich terug met een zege en doet het weer volledig mee op het WK voetbal 2022? We geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Argentinië – Mexico.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Argentinië

Argentinië FA-logo

Tijdens de eerste helft tegen Saudi-Arabië leek alles op rolletjes te lopen voor de Argentijnen. Al vroeg in de wedstrijd kreeg Argentinië een strafschop na ingrijpen van de VAR. Licht vasthouden bij corners wordt op het WK voetbal 2022 gewoon bestraft met een penalty. Messi benutte de strafschop en daarna was het eigenlijk alleen maar Argentinië wat kansen wist te creëren.

Het was constant gevaarlijk achter de laatste lijn maar keer op keer werden er doelpunten afgekeurd wegens buitenspel. Met als gevolg dat de ruststand uiteindelijk maar 1-0 was. Na rust was er een totaal ander beeld van de wedstrijd want Argentinië werd compleet verrast door de twee tegengoals die het moest incasseren.

Dan heb je uiteindelijk nog het gevoel dat Argentinië het nog wel recht zal trekken. Maar het creëerde eigenlijk nog maar één grote kans en die ging er niet in. De steekballen kwamen er niet meer doorheen en achterin was het vooral heel onrustig. Dat zorgt ervoor dat Argentinië meteen op scherp staat, en zich geen nederlaag meer kan permitteren. Daar houden we natuurlijk rekening mee tijdens het gokken op Argentinië – Mexico.

Mexico

Mexico FA logo

Tegen Polen zag je eigenlijk dat Mexico toch wel weinig scorend vermogen heeft. Zeker als een ploeg wat defensiever speelt komt Mexico er maar moeilijk door. Het heeft te weinig gecreëerd tegen Polen om te kunnen winnen. Daarnaast kwam het nog goed weg omdat Polen een strafschop miste.

Net als bij tegenstander Polen was er maar weinig rust en overzicht aan de bal. Hierdoor kon Mexico aanvallend geen vuist maken. Zelfs toen Jimenez in de ploeg kwam zag je amper verschil in het spel. Ondanks de 22 voorzetten in de wedstrijden kwam er vrijwel geen kans om op doel te koppen. Dat zal beter moeten wil de ploeg winnen op dit WK voetbal 2022.

Alles weten over online gokken bij Bet365

Gokken op Argentinië – Mexico

Argentinië is bij de bookmakers, ondanks de nederlaag tijdens de eerste wedstrijd, nog altijd de favoriet om deze wedstrijd te winnen. Argentinië krijgt een odd van ongeveer 1.55 bij en zege. Een gelijkspel krijgt en odd van ongeveer 3.75 en als je gaat wedden op Mexico dan krijg je odd van 6.25 en hoger.

In de historie troffen deze landen elkaar drie keer, en drie keer wist Argentinië te winnen. We verwachten nu ook weer een zege voor Argentinië. Het ontbreekt Mexico in aan de pure doelgerichtheid, iets wat we bij Saudi-Arabië wel zagen.

Gezien het gebrek aan scorend vermogen van Mexico vinden we de Over 2.5 niet interessant genoeg. We krijgen te weinig terug voor de Under 2.5 waardoor we uiteindelijk voor de 1X2 odd gaan. De druk zal er vol op staan bij Argentinië, maar Mexico is wel een tegenstander die ze ligt. Gokken op Argentinië – Mexico doen we op een zege van Mexico tegen een odd van 1.55 bij bookmaker Bet365.