Gokken op Ajax – Vitesse

Home Nieuws Gokken op Ajax – Vitesse

Een inhaalduel dat op het programma staat omdat Ajax een weekend vrij had gevraagd in aanloop naar het Champions League duel tegen Rangers. Ajax verloor afgelopen weekend de topper tegen PSV met 1-2. Vitesse verloor met hele ruime cijfers (0-4) in eigen huis tegen Sparta. Lukt het Ajax om de nederlaag tegen PSV weg te spoelen met een zege tegen Vitesse? We geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Ajax – Vitesse.

Ajax

Ajax logo

Je kan stellen dat Rangers opnieuw iedereen op het verkeerde been heeft gezet. Aan het begin van de Champions League campagne was er de ruime zege op de Schotten. Iedereen was lyrisch en er zat weer een mooi Europees seizoen aan te komen. Maar later bleek pas hoe matig Rangers eigenlijk was.

Hetzelfde gebeurde tijdens de return tegen Rangers waardoor Ajax toch vol vertrouwen het duel tegen PSV in ging. Maar tijdens de topper bleek pas dat het niveau van de Amsterdammers in vergelijking met vorig jaar flink is gedaald. In een wedstrijd die eigenlijk nooit op voetbal leek won PSV uiteindelijk op punten, want het aantal opstootjes waren talrijk.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Vitesse

Vitesse logo

Met zeges tegen Cambuur (3-0) en Emmen (2-1) leek Cocu de boel weer op de rails te hebben bij Vitesse. Maar na de wedstrijd van afgelopen weekend tegen Sparta staat iedereen weer met beide benen op de grond. De dikke nederlaag (0-4) is toch wel wat geflatteerd want tot aan laat in de tweede helft had niemand verwacht dat er nog een team vier keer zou scoren. Maar dat geeft wel een beetje de mentale weerbaarheid van Vitesse aan. Bij een 0-1 achterstand lijkt het verzet zeer snel gebroken, en met een wedstrijd tegen Ajax op het programma is dat niet hoopgevend. Het lijkt er op dat Vitesse het hele Eredivisie seizoen het moeilijk zal hebben.

Gokken op Ajax – Vitesse

Bookmakers geven natuurlijk Ajax als favoriet als het gaat om wedden op een thuiswinst. Maar met een odd van 1.12 is het natuurlijk niet aantrekkelijk om deze sportweddenschap aan te gaan. We zouden kunnen kijken naar odds voor doelpuntenmakers maar waar bijvoorbeeld Bergwijn uitstekend begon is daar al weken geen spraken meer van.

Wat ons betreft kijken we liever naar de Over/Under odd of de Asian Handicap om te gokken op Ajax – Vitesse. De lijn voor de Over/Under ligt op 3.5 goals en bij sommige bookmakers zelfs op 4. Nu verwachten we natuurlijk en een aantal goals. Maar een odd van 1.63 voor Over 3.5 vinden we toch wel wat aan de lage kant op hierop te wedden.

Dan komen we uit bij de Asian Handicap en daar ligt de lijn wat ons betreft wel aantrekkelijk genoeg om te gokken op Ajax – Vitesse. Voor de Asian Handicap -2.5 voor Ajax krijgen we bij bookmaker BetCity een odd van 1.91.