Gokken op Ajax – Rangers

Home Nieuws Gokken op Ajax – Rangers

De eerste speelronde van de Champions League van dit jaar staat deze week op het programma. Ajax ontvangt woensdag 7 oktober 2022 Rangers dat toch wel verrassend PSV uitschakelde in de play-offs. Vorig seizoen wist Ajax ontzettend makkelijk de poule te winnen, maar lag het er in de knock-out fase meteen uit. Hoe zal het dit jaar uitpakken voor de Amsterdammers? Wij van gokken.com geven een korte voorbeschouwing en tips om te gokken op Ajax – Rangers.

Ajax

Ajax logo

De Amsterdammers konden door middel van een makkelijke thuiswedstrijd tegen Cambuur goed naar deze wedstrijd toewerken. Wat dat betreft heeft het niet al te veel energie hoeven te verspelen, al gaf Cambuur meer verweer dan een jaar geleden. Brobbey en Bergwijn werden desondanks vroegtijdig gewisseld, met het oog op deze wedstrijd natuurlijk. In een poule met ook nog Napoli en Liverpool moet je als Ajax winnen van Rangers. De Schotten worden namelijk toch als zwakste team van deze poule gezien.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Rangers

Rangers-FC-Logo

De ploeg van Van Brockhorst speelde over de twee wedstrijden tegen PSV goed voetbal. Maar de goals kreeg het toch wel in cadeau vorm van de Eindhovenaren. Het was sinds hele lange tijd weer eens een uitzege voor de Schotten. Dat zelfs tijdens de Europa League campagne van vorig jaar uit niet wist te winnen, terwijl het toch de finale haalde. Afgelopen weekend ging het kansloos onderuit in de Old Firm. Celtic won in eigen huis met 4-0.

Gokken op Ajax – Rangers

We verwachten niet dat Ajax zo makkelijk de goals zal weggeven aan Rangers, zoals PSV dat wel deed. Daarnaast zit er tussen Rangers uit en thuis een wereld van verschil. Uit heeft de ploeg in de Schotse Premier League ook al in twee van de drie wedstrijden niet gewonnen. Waar Rangers goed in was tijdens de wedstrijden met PSV waren de duels winnen. De verwachting is dat Ajax met het positiespel makkelijk uit deze duels zal kunnen blijven.

Ajax heeft een odd van ongeveer 1.47, wat in onze ogen goed combo materiaal is maar te laag om als single te spelen. Daarom kijken we naar de Asian Handicap en zien we dat bookmakers de lijn leggen op -1.25 voor Ajax. We willen graag wat zekerheid inbouwen mocht het zo zijn dat Ajax maar met één doelpunt verschil weet te winnen. Daarom gebruiken we de Asian Handicap -1 voor Ajax tegen een odd van 1.78 bij bookmaker BetCity om te gokken op Ajax – Rangers.