Gokken op Ajax – Napoli

Home Nieuws Gokken op Ajax – Napoli

De derde wedstrijd in de groepsfase van de Champions League start op dinsdag 4 oktober. Ajax ontvangt in eigen huis Napoli, aftrap om 21:00. Napoli gaat aan kop in groep A met de volle buit uit twee wedstrijden. Ajax heeft drie punten uit twee duels en staat derde in de groep. We geven een korte voorbeschouwing en tips om te gokken op Ajax – Napoli.

Ajax

Ajax logo

De wedstrijd tegen Go Ahead Eagles doet eigenlijk helemaal niks aan de voorbereiding op dit duel. Voor Ajax toch wel meteen cruciaal na de nederlaag tegen Liverpool. Want een zege van Napoli maakt het al lastig om de Italianen bij te halen in de groep. Tegen Liverpool was het kwaliteitsverschil toch wel aanwezig, de vraag is of daar in dit duel opnieuw sprake van is.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Napoli

Napoli logo

De eerste wedstrijd tegen Liverpool maakte Napoli meteen een statement. Natuurlijk kwam er een Liverpool op bezoek dat er niet lekker in zat, maar dan moet je het nog altijd laten zien. Liverpool werd compleet weggespeeld en de uitslag had veel groter kunnen zijn dan 4-1. Op bezoek bij Rangers bleef het lang 0-0, maar een penalty brak de wedstrijd open en daarna was Napoli toch wel overtuigend de sterkste.

Gokken op Ajax – Napoli

De bookmakers vinden Ajax de favoriet voor dit duel met een odd van ongeveer 2.20. Dat is toch wel opmerkelijk aangezien Napoli al heeft aangetoond dat het grote uitwedstrijden kan winnen. Zoals bijvoorbeeld tegen AC Milan in de competitie maar ook bij Rangers uit in de Champions League.

Tegen Rangers was het meteen duidelijk dat Ajax heer en meester was. Maar het verschil met het spel in Liverpool was levensgroot. De vraag is of Ajax nu wel op hetzelfde niveau mee kan doen. Want is Rangers dan zo slecht, of was Liverpool extreem goed? Toch zou wat ons betreft Ajax niet meteen de uitgesproken favoriet zijn in deze wedstrijd.

Een gelijkspel geeft je ongeveer 3.75 en voor een zege van Napoli krijg je rond de 3.10 terug. Maar om nu meteen een winnaar aan te wijzen voor dit duel is lastig. Aan de andere kant hoeft Napoli niet te winnen na de uitzege bij Rangers. Twee keer thuis winnen en normaal gesproken ben je door in de groep. Maar we geven de Italianen toch wel reele kans om een resultaat te halen. Daarom gokken we tijdens Ajax – Napoli op de asian handicap +0.5 voor Napoli bij bookmaker TOTO. TOTO geeft ons een odd van 1.70 en dat vinden we prima om op te gokken.