Gokken op Ajax – Liverpool

Home Nieuws Gokken op Ajax – Liverpool

Met nog twee wedstrijden te gaan moet Ajax alle zeilen bijzetten om nog een kans te maken op overwintering in Champions League. Woensdag 26 oktober 2022 is een zege op Liverpool is noodzakelijk. Elk ander resultaat zal zorgen voor uitschakeling in de Champions League. Lukt het de Amsterdammers om na drie nederlagen op rij weer eens te winnen in de Champions League? Wij van gokken.com geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Ajax – Liverpool.

Ajax

Ajax logo

Na de slechte wedstrijden thuis en uit tegen Napoli werden er nogal wat nieuwe records behaald. Zo kreeg Ajax nog nooit zoveel tegengoals (12) na vier duels gespeeld te hebben in de Champions League. Daarnaast kreeg het nog nooit zoveel goals (10) tegen van een Europese tegenstander. En het was sinds 2004/2005 dat het drie wedstrijden op rij verloor in de Champions League. Kortom, het verschil in klasse tijdens het tweeluik tegen Napoli en op bezoek bij Liverpool was extreem groot. In de Eredivisie mag het dan eenvoudig winnen van Excelsior en RKC, maar dat tegenstanders die niet in de schaduw mogen staan van de Champions League opponenten.

Alles weten over online gokken bij Bet365

Liverpool

Liverpool logo

Het blijft op en af bij Liverpool dit jaar. Zo win je van Manchester City en heb je Haaland helemaal in de tas, en dan verlies je met 1-0 op bezoek bij de nummer laatst in de Premier League. Tegen Nottingham Forest waren er kansen genoeg, met name voor Van Dijk. Maar geen enkele kans werd omgezet in een goal. Daardoor is een plek bij de top vier nog altijd stevig uit beeld. Het goede gevoel haalt het team dan ook in Europa met drie overwinningen op rij in de Champions League.

Gokken op Ajax – Liverpool

Als Ajax een beetje naar Nottingham Forest heeft gekeken dan zal het wellicht denken dat op de counter spelen het devies is. Maar in eigen huis, en op de manier waarop Ajax normaal gesproken speelt, lijkt dat moeilijk te worden. Dat hadden ze misschien ook wel tegen Napoli moeten doen, maar ook toen voetbalde de ploeg vrolijk mee. Dat kwam ze uiteindelijk duur te staan. Liverpool is de favoriet bij de bookmakers om te gokken op zege tegen een odd van 1.80. Dat vinden we zelf aan de lage kant om te gokken op een uitzege.

Liverpool hoeft niet te winnen om overwintering in de Champions League te bewerkstellen. De Engelsen hebben aan een gelijkspel genoeg. Het enige wat je kunt bedenken is dat wanneer het laat in de wedstrijd nog gelijk is, Ajax meer risico gaat nemen. Daardoor liggen er weer mogelijkheden op de counter voor Liverpool, waar ze de snelle spelers toch al voor hebben. Daarom gokken we liever op de Over/Under markt dan uiteindelijk de 1X2 markt.

Zelfs bij een vroege achterstand heeft Ajax er niets aan om ineens verdedigend te gaan spelen. Dan zijn er juist doelpunten vereist, met als gevolg dat er alleen maar meer ruimtes ontstaan. Gokken op Ajax – Liverpool doen we dan ook op de Over 3 goals tegen een odd van 1.90 bij bookmaker Bet365.