Gokken op Ajax – Go Ahead Eagles

Home Nieuws Gokken op Ajax – Go Ahead Eagles

Net als PSV speelt ook Ajax tijdens Eredivisie speelronde acht op zaterdag. In eigen huis nemen de Amsterdammers het op tegen Go Ahead Eagles. Ajax verloor voor de interland break op bezoek bij AZ met 2-1. Go Ahead Eagles wist opnieuw van een directe concurrent te winnen door in eigen huis FC Emmen met 2-0 te verslaan. We geven een korte voorbeschouwing en tips om te gokken op Ajax – Go Ahead Eagles.

Ajax

Ajax logo

Na de nederlaag tegen Liverpool voor de Champions League was er dus opnieuw een nederlaag voor Ajax op bezoek bij AZ. In een wedstrijd waar er weinig pit en energie bij de spelers van Ajax te bespeuren was. De 2-1 eindstand stond al voor rust op het scorebord. Een hele late goal in blessuretijd van de eerste helft zorgde voor de 2-1. Het hoge aantal minuten blessuretijd kwam eigenlijk tot stand omdat Tadic een vermeende elleboogstoot simuleerde en daardoor minuten lang op het veld bleef liggen. Uiteindelijk heeft hij zijn ploeg daarmee benadeeld.

Beste bookmakers om te online gokken op voetbal

Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles logo

Na de uitzege bij Volendam moest Go Ahead Eagles het opnieuw opnemen tegen een concurrent, namelijk FC Emmen. In eigen huis won het met 2-0 door twee goals van de Noor Edvardsen. Waardoor je deze transfer toch wel een schot in de roos mag noemen. Uiteindelijk werd de 3-0 nog afgekeurd, maar dat mocht de pret na afloop niet drukken. Na een heel lastig programma, wint het dus voor de tweede keer op rij en staat het al niet meer bij de onderste drie.

Gokken op Ajax – Go Ahead Eagles

Dit zijn niet de wedstrijden waar Go Ahead Eagles het van moet hebben. Vorig jaar wist het verrassend een punt mee te nemen uit Amsterdam, maar dat was toch wel meer geluk dan wijsheid. Toenmalig coach Van Wonderen besloot eindelijk eens niet lekker mee te gaan voetballen in Amsterdam, maar de bus te parkeren en het Ajax zo lastig mogelijk maken. Dat resulteerde in een 0-0, maar dan kwam ook omdat de legio kansen voor Ajax onbenut werden gelaten.

Zou je besluiten om opnieuw in te zetten op een gelijkspel dan krijg je van de bookmakers een odd van ruim 11.00. Een zege van Go Ahead Eagles levert zelfs bijna 25x je inleg op. Maar dit lijkt toch allemaal uitgesloten en een zege van Ajax ligt voor de hand. Mede omdat het toch wel wat recht wil zetten na twee nederlagen op rij.

De odd voor een overwinning van Ajax is met ongeveer 1.07 natuurlijk geen odd om te spelen. Zelfs voor een combo (acca) is deze odd nog te laag om te gebruiken. We verwachten een grote zege van Ajax en daarom kijken we naar de asian handicap. De asian handicap van -2.5 voor Ajax krijgt een odd van 1.67 bij bookmaker BetCity. Dat vinden we speelbaar genoeg om te gokken op Ajax – Go Ahead Eagles.