Gods of Asgard Megaways bij TOTO

Home Nieuws Gods of Asgard Megaways bij TOTO

Software provider Iron Dog Studio heeft een nieuwe online gokkast op de markt gebracht genaamd Gods of Asgard Megaways. Tot en met 7 september 2022 speel je exclusief Gods of Asgard Megaways bij TOTO. We beschrijven waarom dit spel de moeite waard is om op te gokken en voor welke bonus features je speelt.

Wat zijn de bonus features van deze online gokkast?

De eerste actie die je meteen zult zien is dat het Tuimel effect van toepassing is op deze online gokkast. Elke winnende combinatie zal uit het spel verdwijnen waardoor er nieuwe symbolen van boven af naar beneden vallen. Hierdoor heb je opnieuw de kans om een winnende combinatie te maken. Dit gaat door tot er geen winnende combinaties meer in het spel te vinden zijn.

Er zijn twee verschillende soorten Wild symbolen in het spel te vinden. De normale Wild zijn tijdens het reguliere spel op de rollen 2, 3, 4, 5 en 6 te vinden. Ze verschijnen niet op de horizontale rol. Deze Wild symbolen vervangen alle andere symbolen met uitzondering van een Scatter en speciale symbolen.

De Multiplier Wild kunnen alleen door Odin op de rollen 2 en 3 worden toegevoegd. Deze vermenigvuldigt de winst uit het gewone spel x2. Ook deze speciale Wilds kunnen niet op de horizontale rol verschijnen.

Gratis Spins

Buiten de hierboven vermelde bonus features zijn er Scatter symbolen te vinden bij Gods of Asgard Megaways dat te spelen is bij TOTO. Deze Scatters kunnen verschijnen bij het normale spel maar ook via de tuimelfunctie. Vanaf drie Scatters activeer je Gratis Spins. Er zijn maximaal zes Scatters te verzamelen en naarmate je meer Scatters verzamelt des te meer Gratis Spins je krijgt. Deze gaan in de stappen van 8, 10, 15 en 20 Gratis Spins.

Er zijn extra Gratis Spins te verdienen tijdens de Gratis Spins. Ook deze kunnen bijvoorbeeld via de tuimelfunctie in het spel komen. Bij 3, 4, 5 en 6 Scatters krijg je 4, 6, 8 en 12 extra Free Spins toegekend.

Alles weten over online gokken bij TOTO

Wat doen de goden in het spel Gods of Asgard Megaways bij TOTO?

In het spel zijn er vier goden te vinden. Deze zijn Freya, Loki, Thor en Odin. Ze kunnen alleen op horizontale rollen verschijnen tijdens het basisspel en de Gratis Spins. Daarnaast kunnen ze ook in beeld vallen tijdens de Tuimel functie. Mochten er twee of meer goden zichtbaar zijn, dan worden ze van links naar rechts geactiveerd. Als je alle vier de goden krijgt tijdens de Gratis Spins dan krijg je vijf extra Gratis Spins toegekend.

Alle vier de goden hebben verschillende functies. Freya verandert twee tot vier symbolen op de rollen 2, 3 of 4 in Wilds. Loki verandert twee tot vier symbolen op de rollen 1, 2, 3, of 4 in een willekeurig symbool dat wordt gekozen van rol 1.

De god Thor verandert drie tot vier symbolen op de rollen 1, 2 of 3 in en symbool met een hogere uitbetalingsfunctie. Als laatste verandert Odin twee symbolen op de rollen 2 of 3 in Multiplier Wilds. Zoals je ziet zijn er extreem veel bonus features aanwezig in dit spel, wat het alleen maar leuker maakt om te spelen.