Free Spins Pakket bij Jack’s

Home Nieuws Free Spins Pakket bij Jack’s

Vanaf vandaag heb je drie dagen de mogelijkheid om 90 Free Spins te ontvangen tijdens het Free Spins Pakket bij Jack’s. Je kunt één keer per dag 30 Free Spins claimen om in te zetten op Muertos Multiplier Megaways. Een online gokkast van software provider Pragmatic Play. Wij van gokken.com leggen precies uit hoe deze promotie werkt en wat de voorwaarden zijn.

Hoe werkt dit pakket precies?

Op het moment dat je een storting maakt van €30,- heb je recht op 30 Free Spins toegekend. Dit kan je dagelijks doen op 17, 18 en 19 oktober. Je hoeft geen nieuwe speler te zijn om gebruik te kunnen maken van deze promotie. Dus ook bestaande spelers die een storting maken van minstens €30,- kunnen de Free Spins claimen in ‘mijn account’ sectie.

De online gokkast waar de dagelijkse 30 Free Spins op te spelen is Muertos Multiplier Megaways. Een Megaways gokkast dus waar je tot wel 117.649 winlijnen kunt creëren. Daarnaast heeft het spel tal van gokelementen. Je kunt zelfs nog gokken op het aantal gratis spins via een upgrade spel.

Alles weten over online gokken bij Jacks.nl

Wat zijn de voorwaarden van het Free Spins Pakket bij Jack’s?

Een aantal voorwaarden hebben we al benoemd, maar er zijn nog een paar voorwaarden waar je rekening mee moet houden. Het is trouwens altijd verstandig om alle voorwaarden voor een online promotie van een casino of bookmaker even zelf door te lezen. Een voorwaarde die we altijd tegenkomen is de minimale leeftijd van 24 jaar of ouder. Ben je jonger, dan moet je nog even wachten om te kunnen spelen.

Het mag logisch zijn dat je een account moet hebben bij Jack’s. Heb je dat nog niet dan is het een kwestie van het registratieproces doorlopen. De verkregen Free Spins hebben een waarde van 20ct. Er zijn geen voorwaarden gekoppeld aan het gewonnen geld van de Free Spins.

Je moet wel zorgen dat je na de ontvangst van de Free Spins, je deze binnen drie dagen speelt. Doe je dat niet dan komen ze te vervallen. Wil je een uitbetaling doen, dan is het wel noodzakelijk om het gestorte bedrag minimaal één keer te hebben ingezet. Het inzetten van dit bedrag mag ook in het sportsbook gedeelte zijn.