Fish Buffet bij GGPoker

Home Nieuws Fish Buffet bij GGPoker

Door online te pokeren bij GGPoker mag je aanschuiven bij het cashback buffet. Fish Buffet (FB) is de manier bij GGPoker om cashback te verdienen tot wel 60%. Cashback is een gebruikelijk fenomeen bij online poker rooms. Je ontvangt Fish Buffet punten op basis van verschillende factoren zoals type pokerspel, toernooitype en stortgeschiedenis. Wij van gokken.com nemen door wat het Fish Buffet bij GGPoker precies inhoudt en wat je precies krijgt aan cashback.

Hoe werkt het Fish Buffet?

Gemiddeld verdienen online poker spelers bij GGPoker 100FP voor iedere $1 aan rake en fees die wordt betaald na belasting. Hoe hoger je klimt op de Fish Buffet Ranks, des te groter worden de beloningen die je vrijspeelt. Je kunt er ook voor kiezen om een vast cashback percentage, daarvoor gebruik je de platinum rangen.

Hieronder staan de Fish Buffet Ranks van GGPoker gegeven. Verzamel de benodigde punten binnen de tijdslimiet om een rang omhoog te gaan. Op het moment dat dit is gelukt kun je aan het rad draaien en je beloning in ontvangst nemen. Dit gaat via het ‘Mijn Fish Buffet’. Mocht het niet lukken om de benodigde punten te halen binnen de gestelde tijd, dan krijg je het gelijkwaardige van 10% FB in ruil voor je verzamelde punten. Je gaat daardoor wel een rang omlaag.

Fish Buffet bij GGPoker

Platinum rangen

Wil je liever niet aan de tijdslimieten bij het Fish Buffet bij GGPoker zitten, dan ga je voor de platinum rangen. Je ontvangt dan wekelijks een vaste cashback. Er zijn dan ook geen draaien meer aan het rad. Je kunt onbeperkt overschakelen van de Fish Buffet Ranks naar Platinum en andersom. Platinum rangen staan voor een jaar vast en je hebt steeds weer een bepaald aantal punten nodig om deze te vernieuwen.

Iedere maandag krijg je de beloning voor de FP die je als platinum rang hebt verzameld van de vorige week. Je moet de beloningen zelf claimen door op de Collect knop te klikken in de platinum tab. Als je een beloning niet verzameld dan stapelen deze zich iedere week op.

Alles over online gokken bij GGPoker

Zijn er speciale voorwaarden?

Als je online een actie of promotie gebruikt, het maakt niet uit waar, dan zitten er altijd bepaalde voorwaarden aan vast. We raden je dan ook altijd aan de voorwaarden van de promoties die je wilt gebruiken eerst goed door te nemen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het spelen.

Je moet net als altijd 24 jaar of ouder zijn om aan het buffet te mogen verschijnen. De rake en fees zijn onderworpen aan een belasting van 30%. De verdiende FP’s worden dan ook bepaald aan de hand van rake en fees die je genereert na belasting. Geldbeloningen die via het rad worden gewonnen worden meteen toegevoegd aan het saldo.

Je begint altijd op het laagste niveau, dat is plankton. Daarna ga je stap voor stap omhoog waarbij de volgorde shrimp, goldfish, crab, octopus, whale en shark is. Als je niet binnen een bepaalde tijd voldoet aan het aantal punten zak je één niveau. Kortom, de beste manier om optimaal gebruik te maken van het Fish Buffet bij GGPoker is door online te blijven pokeren.