Home Evenementen Gokken op World Series

De World Series is de finale van het honkbal seizoen in de MLB. Online gokken op World Series is bij iedere legale online bookmaker mogelijk. Inzetten kan op individuele wedstrijden in de World Series en de uiteindelijke kampioen. Maar bij welke legale online bookmaker krijg je de meest uitgebreide markten en de beste odds om te online gokken op World Series?

Wat is online gokken op World Series?

Online gokken op World Series is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op de World Series in het honkbal, de finale van het MLB seizoen. Je hebt de mogelijkheid om in te zetten om de individuele wedstrijden uit de World Series als de uiteindelijke kampioen.

Live online gokken op World Series wordt door iedere legale online bookmaker mogelijk gemaakt. Dat kan zowel na iedere wedstrijd wanneer er nieuwe Outright Odds komen als live tijdens de wedstrijden zelf.

Online gokken op sport doe je bij deze bookmakers!

Hoe werkt online gokken op World Series?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op World Series wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor honkbal? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op World Series, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Jacks.nl

 3. Selecteer Honkbal, MLB en World Series

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘Honkbal’. Daar vind je alle actuele competities en toernooien. Klik op MLB en vervolgens op World Series om alle beschikbare markten te zien.Honkbal en MLB selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare markten om te online gokken op World Series, zijn nu zichtbaar. Je zal waarschijnlijk meteen de Outright markt zien.Honkbal, MLB en World Series selecteren

 5. Online gokken op World Series

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op World Series

Soorten weddenschappen

Er zijn twee verschillende soorten weddenschappen mogelijk als het gaat om gokken op World Series. Je hebt de toernooi en de reguliere weddenschappen per wedstrijd. De toernooi weddenschappen hebben betrekking op het eindresultaat van totale World Series.

Toernooi weddenschappen

Er zijn een aantal markten als toernooi weddenschap beschikbaar tijdens het online gokken op World Series. Hieronder een overzicht van de mogelijke weddenschappen die je kan plaatsen:

 • Outright Winner | De meest bekende weddenschap die je kunt plaatsen voordat de serie begint, en ook tijdens de competitie. Je moet voorspellen welk team uiteindelijk de World Series zal winnen.
 • World Series MVP | Welke speler zal tot MVP (most valuable player) worden uitgeroepen?
 • Correct Score | Wat zal de juiste uitslag zijn van de serie, bijvoorbeeld 4-2 of 4-3?
 • Player specials | Lukt het bepaalde spelers om gedurende alle wedstrijden uit de World Series een bepaald aantal runs/rbi’s/homeruns te behalen?

Reguliere weddenschappen

Online gokken op World Series kan ook op wedstrijden uit de World Series zelf. Online bookmakers publiceren voor elke wedstrijd een aantal markten met bijbehorende odds. Dit zijn de gebruikelijke markten die beschikbaar zijn tijdens het online gokken op honkbal:

 • Match Odds | Voorspel wie de wedstrijd zal winnen (incl extra innings)
 • Asian Handicap | De favoriet krijgt een fictief aantal punten in de min, de underdog een fictief aantal punten in de plus. Lukt het ondanks / met behulp van deze fictieve handicap te winnen?
 • Over/Under Total Runs | Voorspel of de wedstrijd meer (Over) of minder (Under) dan een bepaald aantal runs zal hebben (incl overtime).
 • Match Parlays | Combinaties van verschillende markten zoals lukt het Team A om te winnen met een bepaalde Asian Handicap. 
 • Match Specials | Je kunt een weddenschap plaatsen op allerlei gebeurtenissen tijdens een wedstrijd. Bijvoorbeeld welke ploeg er als eerste een punt weet te scoren.
 • Inning Bets | De bovenstaande markten zijn niet alleen toe te passen over de hele wedstrijd maar ook per inning. Het resultaat van de weddenschap is dan gerelateerd aan een inning en niet de hele wedstrijd.

Live online gokken op World Series

De TV rechten van de World Series zijn wereldwijd verkocht en dat geeft meteen aan dat de competitie in heel veel landen (live) te zien is. Daarnaast heeft de MLB, waaronder de World Series vallen, zijn eigen site met stream beschikbaar. 

Dit maakt het voor online bookmakers extra makkelijk en aantrekkelijk om live gokken op World Series aan te bieden. Je hebt zelfs de mogelijkheid om via je bookmaker, na een inzet, naar een livestream van de wedstrijd te kijken.

Tips

Nu je weet welke soort markten er beschikbaar zijn voor het prematch en live online gokken op World Series, wordt het tijd om wat tips te geven. Door deze tips te volgen vergroot je de kans om succesvol te gaan online gokken op World Series.

 • Ervaring telt | De World Series winnen is de grootste prestatie die je als honkballer kunt behalen. Spelers die voor het eerst deelnemen aan een World Series voelen deze spanning meer dan doorgewinterde spelers. Heb je een team met een ideale mix aan jeugd en ervaring, dan is dit geen probleem. Maar een talentvol team dat verrassend de finale haalt zal zeker deze spanning voelen.
 • Pitching | Natuurlijk krijgen homeruns en mooie honkslagen de meeste aandacht als het gaat om honkbal. Maar pitching is nog altijd ’the name of the game’. Oftewel, zonder goede werpers zal je niet snel een wedstrijd winnen. Welk team heeft de meeste ‘aces’ aan boord? En tegenwoordig is de startende werper niet meer doorslaggevend, want relief pitchers zijn steeds beter geworden.

Veelgestelde vragen over gokken op World Series

Wat is de World Series?

De World Series is de finale van de MLB seizoen tussen het beste team uit de American League en National League. Het team dat als eerste vier wedstrijden wint mag zich officieus wereldkampioen noemen.

Is live online gokken op World Series bij iedere legale bookmaker in Nederland beschikbaar?

De World Series is zo populair dat de finale van het seizoen misschien nog wel meer kijkers trekt dan gedurende het reguliere seizoen. Daardoor is elke wedstrijd uit de World Series beschikbaar voor live betting.

Uit hoeveel wedstrijden bestaat een World Series?

De World Series wordt beslist over een best of seven series. Het team dat als eerste vier wedstrijden weet te winnen mag zich officieus wereldkampioen noemen.