Home Evenementen Gokken op WK volleybal

Om de vier jaar wordt het WK volleybal gehouden, in de even jaren die niet olympisch zijn. Gokken op WK volleybal is op dat moment populair. Het is een sport met wereldwijde aandacht en daar spelen bookmakers op in. Naast beschikbare Outright markten voor het toernooi zijn er ook tal van andere markten beschikbaar per wedstrijd. Live gokken op WK volleybal is bij iedere bookmaker mogelijk.

Hoe werkt gokken op WK volleybal

 1. Kies een bookmaker en login

  Ga naar de bookmaker waar je een account met saldo hebt of selecteer een bookmaker via onze kieswijzer. Login met je bestaande account of maak indien nodig een account aan.

 2. Selecteer Volleybal en WK volleybal

  Eenmaal ingelogd ga je naar de sport volleybal en vervolgens naar WK volleybal.

 3. Markt selecteren en inzetten

  Selecteer een markt en voorspelling waar je op in wilt zetten, bepaal je inzet en plaats uiteindelijk de weddenschap.

 4. Winst

  Was je voorspelling juist dan heb je de weddenschap gewonnen! Je krijgt de inzet maal de odd uitgekeerd op je account.

Soorten weddenschappen

Er zijn twee verschillende soorten weddenschappen mogelijk als het gaat om gokken op WK volleybal. Je hebt de toernooi weddenschappen en de reguliere weddenschappen van de wedstrijden gedurende het toernooi. De toernooi weddenschappen kun je plaatsen voordat het toernooi start. Deze gaan offline wanneer het toernooi van start is gegaan.

Toernooi weddenschappen

Er zijn een aantal markten als toernooi weddenschap beschikbaar tijdens het gokken op WK volleybal. Hieronder een overzicht van de mogelijke weddenschappen die je kan plaatsen:

 • Outright Winner | De meest bekende weddenschap die je kunt plaatsen voordat het toernooi begint, is voorspellen wie uiteindelijk het toernooi zal winnen. Deze markt zal gedurende het toernooi terug beschikbaar komen met vernieuwde odds.
 • Group Winner | Voorspel welk land de groep waarin het de wedstrijden speelt wint.

Reguliere weddenschappen

Gokken op WK volleybal kan niet alleen op de toernooi weddenschappen maar ook op de wedstrijden tussen de landen zelf. Tijdens de groepsfase en de knock-out fase komen bookmakers met de gebruikelijke odds die we kennen van het gokken op volleybal:

 • Match Odds | Voorspel welk team de wedstrijd zal winnen
 • Set Handicap | Beide teams krijgen een fictief aantal sets in de min of plus. Lukt het om met deze fictieve aantal sets (handicap) te winnen?
 • Total Points Over/Under | Voorspel of het totaal aantal punten van beide teams samen hoger (Over) of lager (Under) is dan een bepaald aantal punten.
 • Total Sets Over/Under | Voorspel hoeveel sets de wedstrijd zal hebben. Hoger (Over) of lager (Under) dan een bepaald aantal sets. 
 • Correct Score | Voorspel de juiste uitslag van de wedstrijd.
 • Set Betting | Alle eerder genoemde weddenschappen kunnen ook per set worden geplaatst.

Live gokken op WK volleybal

Volleybal is een wereldwijde sport. Overal ter wereld krijgt het dus voldoende media aandacht. Er zijn veel sporten waar het WK ieder jaar wordt georganiseerd, maar in het volleybal niet. Daar is het wk maar eens in de vier jaar waardoor het met extra belangstelling wordt gevolgd.

Live gokken op WK volleybal kan bij elke bookmaker. De Outright markt, wie het toernooi uiteindelijk zal winnen, komt na elke speeldag online te staan met eventueel aangepaste odds. Tijdens de individuele wedstrijden zijn de markten hierboven genoemd bij de reguliere weddenschappen live speelbaar.

Veelgestelde vragen over gokken op WK volleybal

Wat is de WK volleybal?

WK volleybal is toernooi wat om de vier jaar wordt gehouden, in de even jaren die niet olympisch zijn. De winnaar van het toernooi mag zich de komende vier jaar wereldkampioen noemen.

Is live gokken op WK volleybal bij iedere bookmaker beschikbaar?

Ja, iedere bookmaker zal live odds hebben voor WK volleybal. Wil je weten welke bookmaker live odds beschikbaar heeft? Gebruik dan onze kieswijzer.

Kan gokken op WK volleybal winstgevend zijn?

Ja, dat kan zeker. Maar je moet wel goed op de hoogte zijn van de sport, teams en spelers.

Kan ik veilig gokken op WK volleybal?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.