Home Evenementen Gokken op Waalse Pijl

De Waalse Pijl is een semi-heuvelklassieker aan het einde van het voorjaar. Gokken op Waalse Pijl kan bij iedere bookmaker. Het aanbod kan per bookmaker verschillen maar er zullen altijd wel odds beschikbaar zijn voor de Outright Winner markt. Daarnaast kun je live gokken op Waalse Pijl omdat het wel een koers is die live op TV te volgen is.

Hoe werkt gokken op Waalse Pijl

 1. Kies een bookmaker en login

  Ga naar de bookmaker waar je een account met saldo hebt of selecteer een bookmaker via onze kieswijzer. Login met je bestaande account of maak indien nodig een account aan.

 2. Selecteer Wielrennen en Waalse Pijl

  Eenmaal ingelogd ga je naar de sport wielrennen en vervolgens naar Waalse Pijl. Sommige bookmakers gebruiken de benaming La Flẻche Wallone. de Franse benaming van de Waalse Pijl.

 3. Markt selecteren en inzetten

  Selecteer een markt en voorspelling waar je op in wilt zetten, bepaal je inzet en plaats uiteindelijk de weddenschap.

 4. Winst

  Was je voorspelling juist dan heb je de weddenschap gewonnen! Je krijgt de inzet maal de odd uitgekeerd op je account.

Soorten weddenschappen

De Waalse Pijl is een eendaagse wielerkoers. Er zijn dus geen klassementen over meerdere etappes. Gokken op Waalse Pijl op het soort weddenschap waarbij je kunt inzetten op de verschillende klassementen en hoeveelheid etappezeges is dus niet mogelijk. De gebruikelijke markten om te gokken op wielrennen zijn beschikbaar:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de koers zal winnen.
 • Top 3 | Voorspel welke renner in de top drie zal finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag.

Live gokken op Waalse Pijl

De Waalse Pijl is geen koers die van start tot finish live op TV te zien zal zijn. Vaak komen er live beelden beschikbaar met nog ongeveer twee uur koers te gaan. Hierdoor zijn er vooraf geen live odds beschikbaar.

Live gokken op Waalse Pijl is bij elke bookmaker beschikbaar wanneer de live uitzending op TV begint. Het aanbod zal per bookmaker verschillend zijn, maar de Outright Winner markt zal bij iedere bookmaker wel te vinden zijn.

Veelgestelde vragen over gokken op Waalse Pijl

Wat is de Waalse Pijl?

Waalse Pijl is een semi-heuvelklassieker in Wallonie waar de renners zich warm kunnen draaien voor het monument wat enkele dagen later op het programma staat, namelijk Luik-Bastenaken-Luik.

Is live gokken op Waalse Pijl bij iedere bookmaker beschikbaar?

Wanneer de live uitzending op TV is gestart zijn er bij iedere bookmaker live odds beschikbaar. in ieder geval voor de winnaar van de koers. Per bookmaker is het aanbod afhankelijk.

Wat als er een renner waarop ik heb ingezet op moet geven vanwege een val of blessure?

Dan heb je in principe pech. Als je weddenschap betrekking heeft op een Head to Head, en beide renners vallen uit, dan krijg je bij de meeste bookmakers je inleg terug. Sommige bookmakers zien de weddenschap dan nog als verloren, omdat beide niet weten te finishen.

Kan ik veilig gokken op Waalse Pijl?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.