Home Evenementen Gokken op Waalse Pijl

De Waalse Pijl is een semi-heuvelklassieker aan het einde van het voorjaar. Online gokken op Waalse Pijl kan bij iedere bookmaker. Het aanbod kan per bookmaker verschillen maar er zullen altijd wel odds beschikbaar zijn voor de Outright Winner markt. Daarnaast kun je live gokken op Waalse Pijl omdat het wel een koers is die live op TV te volgen is.

Wat is online gokken op Waalse Pijl?

Online gokken op Waalse Pijl is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op de eendaagse semi-klassieker Waalse Pijl. De beschikbare markten om te online gokken zijn de Outright Winner en Head-to-Head markt. Daarnaast is het mogelijk om live te online gokken op deze wielerkoers.

Hoe werkt online gokken op Waalse Pijl?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op Waalse Pijl wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor wielrennen? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer invullen

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op Waalse Pijl, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.Bet365 sportsbook openen

 3. Selecteer wielrennen en Waalse Pijl

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘wielrennen’. Daar vind je alle actuele competities en wedstrijden. Klik vervolgens op Waalse Pijl om alle markten en odds te zien.Wielrennen en Waalse Pijl selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare odds zijn nu zichtbaar. Je ziet altijd de Outright Winner markt staan. Naarmate de dag van de koers nadert zullen er andere markten, zoals de Head-to-Head, worden toegevoegd.Markten bekijken Waalse Pijl

 5. Online gokken op Waalse Pijl

  Nu alle beschikbare odds zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op Waalse Pijl

Soorten weddenschappen

De Waalse Pijl is een eendaagse wielerkoers. Er zijn dus geen klassementen over meerdere etappes. Online gokken op Waalse Pijl op het soort weddenschap waarbij je kunt inzetten op de verschillende klassementen en hoeveelheid etappezeges is dus niet mogelijk. De gebruikelijke markten om te online gokken op wielrennen zijn beschikbaar:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de koers zal winnen.
 • Top 3 | Voorspel welke renner in de top drie zal finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag.

Live online gokken op Waalse Pijl

De Waalse Pijl is geen koers die van start tot finish live op TV te zien zal zijn. Vaak komen er live beelden beschikbaar met nog ongeveer twee uur koers te gaan. Hierdoor zijn er vooraf geen live odds beschikbaar.

Live gokken op Waalse Pijl is bij elke bookmaker beschikbaar wanneer de live uitzending op TV begint. Het aanbod zal per bookmaker verschillend zijn, maar de Outright Winner markt zal bij iedere bookmaker wel te vinden zijn.

Tips

Nu je weet welke markten er beschikbaar zijn voor het online gokken op deze koers wordt het tijd om wat tips te bespreken. Door deze tips vergroot je de kans om op een winstgevende manier te online wedden op Waalse Pijl.

 • Muur van Hoei | Waar de Amstel Gold Race bekend stond dat de finale altijd op de Cauberg is, zo is de finale van de Waalse Pijl altijd op de Muur van Hoei. Het is dus echt een koers voor de punchers!
 • Laatste loodjes | Het voorjaar met de (semi) klassiekers is bijna voorbij en voor de klassieke renners zijn het de laatste kansen om het voorjaar nog een koers te winnen. Welke ploegen en renners hebben nog zege weten te boeken maar zitten er dichtbij? Deze zullen alles op alles zetten om toch nog met een overwinning het voorjaar te besluiten.
 • Live online gokken | Het koersverloop bij de Waalse Pijl is vaak hetzelfde met de beslissing op de Muur van Hoei. Wacht daardoor af tot het slot van de koers om te kijken welke renners er nog over zijn op weg naar deze heuvel. Hierdoor sluit je uit inzet op renners die tijdens de koers zijn uitgevallen.

Veelgestelde vragen over online gokken op Waalse Pijl

Wat is de Waalse Pijl?

Waalse Pijl is een semi-heuvelklassieker in Wallonie waar de renners zich warm kunnen draaien voor het monument wat enkele dagen later op het programma staat, namelijk Luik-Bastenaken-Luik.

Is live online gokken op Waalse Pijl bij iedere bookmaker beschikbaar?

Wanneer de live uitzending op TV is gestart zijn er bij iedere bookmaker live odds beschikbaar. in ieder geval voor de winnaar van de koers. Per bookmaker is het aanbod afhankelijk.

Wat als er een renner waarop ik heb ingezet op moet geven vanwege een val of blessure?

Dan heb je in principe pech. Als je weddenschap betrekking heeft op een Head to Head, en beide renners vallen uit, dan krijg je bij de meeste bookmakers je inleg terug. Sommige bookmakers zien de weddenschap dan nog als verloren, omdat beide niet weten te finishen.

Kan ik in Nederland veilig online gokken op Waalse Pijl?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.