Home Evenementen Gokken op Volleyball Nations League

De Volleyball Nations League is een jaarlijkse competitie in het volleybal. Tijdens het toernooi kun je gokken op Volleyball Nations League. Bookmakers bieden naast de Outright markt ook de reguliere markten aan die we kennen van het gokken op volleybal. Live gokken tijdens dit toernooi is bij iedere bookmaker mogelijk.

Hoe werkt gokken op Volleyball Nations League

 1. Kies een bookmaker en login

  Ga naar de bookmaker waar je een account met saldo hebt of selecteer een bookmaker via onze kieswijzer. Login met je bestaande account of maak indien nodig een account aan.

 2. Selecteer Volleybal en Volleyball Nations League

  Eenmaal ingelogd ga je naar de sport volleybal en vervolgens naar Volleyball Nations League.

 3. Markt selecteren en inzetten

  Selecteer een markt en voorspelling waar je op in wilt zetten, bepaal je inzet en plaats uiteindelijk de weddenschap.

 4. Winst

  Was je voorspelling juist dan heb je de weddenschap gewonnen! Je krijgt de inzet maal de odd uitgekeerd op je account.

Soorten weddenschappen

Er zijn twee verschillende soorten weddenschappen mogelijk als het gaat om gokken op Volleyball Nations League. Je hebt de toernooi weddenschappen en de reguliere weddenschappen van de wedstrijden gedurende het toernooi. De toernooi weddenschappen kun je plaatsen voordat het toernooi start. Deze gaan offline wanneer het toernooi van start is gegaan.

Toernooi weddenschappen

Er zijn een aantal markten als toernooi weddenschap beschikbaar. Hieronder een overzicht van de mogelijke weddenschappen die je kan plaatsen:

 • Outright Winner | De meest bekende weddenschap die je kunt plaatsen voordat het toernooi begint, is voorspellen wie uiteindelijk het toernooi zal winnen. Deze markt zal gedurende het toernooi terug beschikbaar komen met vernieuwde odds.
 • To Qualify | Voorspel welk landen er uiteindelijk door zullen gaan naar de knock-out fase.

Reguliere weddenschappen

Je kunt niet alleen gokken op de toernooi weddenschappen maar ook op de wedstrijden tussen de landen zelf. Tijdens de groepsfase en de knock-out fase komen bookmakers met de gebruikelijke odds die we kennen van het gokken op volleybal:

 • Match Odds | Voorspel welk team de wedstrijd zal winnen
 • Set Handicap | Beide teams krijgen een fictief aantal sets in de min of plus. Lukt het om met deze fictieve aantal sets (handicap) te winnen?
 • Total Points Over/Under | Voorspel of het totaal aantal punten van beide teams samen hoger (Over) of lager (Under) is dan een bepaald aantal punten.
 • Total Sets Over/Under | Voorspel hoeveel sets de wedstrijd zal hebben. Hoger (Over) of lager (Under) dan een bepaald aantal sets. 
 • Correct Score | Voorspel de juiste uitslag van de wedstrijd.
 • Set Betting | Alle eerder genoemde weddenschappen kunnen ook per set worden geplaatst.

Live gokken op Volleyball Nations League

Volleybal is een wereldwijde sport. Overal ter wereld krijgt het dus voldoende media aandacht. Er zijn veel sporten waar het WK ieder jaar wordt georganiseerd, maar in het volleybal niet. Daar is het wk maar eens in de vier jaar waardoor het met extra belangstelling wordt gevolgd.

Live gokken op Volleyball Nations League kan bij elke bookmaker. De Outright markt, wie het toernooi uiteindelijk zal winnen, komt na elke speeldag online te staan met eventueel aangepaste odds. Tijdens de individuele wedstrijden zijn de markten hierboven genoemd bij de reguliere weddenschappen live speelbaar..

Veelgestelde vragen over gokken op Volleyball Nations League

Wat is de Volleyball Nations League?

Volleyball Nations League is een toernooi wat elk jaar gehouden wordt. Het is de vervanger van de eerdere World League.

Is live gokken op Volleyball Nations League bij iedere bookmaker beschikbaar?

Ja, iedere bookmaker zal live odds hebben voor Volleyball Nations League. Wil je weten welke bookmaker live odds beschikbaar heeft? Gebruik dan onze kieswijzer.

Kan gokken op Volleyball Nations League winstgevend zijn?

Ja, dat kan zeker. Maar je moet wel goed op de hoogte zijn van de sport, teams en spelers.

Kan ik veilig gokken op Volleyball Nations League?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.