Home Evenementen Gokken op UAE Tour

Nog voordat de World Tour begint met de eerste wedstrijd in Europa staat de UAE Tour op het programma. Gokken op UAE Tour kan bij iedere bookmaker. Niet alleen vanwege de World Tour status van de koers, maar ook omdat de koers altijd live op TV te volgen is. Inzetten op de UAE Tour kan op verschillende eindklassementen en etappes. Voorbeelden van beschikbare markten zijn de Outright Winner en Head to Head.

Hoe werkt gokken op UAE Tour

 1. Kies een bookmaker en login

  Ga naar de bookmaker waar je een account met saldo hebt of selecteer een bookmaker via onze kieswijzer. Login met je bestaande account of maak indien nodig een account aan.

 2. Selecteer Wielrennen en UAE Tour

  Eenmaal ingelogd ga je naar de sport wielrennen en vervolgens naar UAE Tour.

 3. Markt selecteren en inzetten

  Selecteer een markt en voorspelling waar je op in wilt zetten, bepaal je inzet en plaats uiteindelijk de weddenschap.

 4. Winst

  Was je voorspelling juist dan heb je de weddenschap gewonnen! Je krijgt de inzet maal de odd uitgekeerd op je account.

Soorten weddenschappen

Er zijn twee verschillende soorten weddenschappen die je kunt plaatsen tijdens het gokken op UAE Tour. Je kan kiezen voor een weddenschap op het klassement of individuele etappe. Hieronder maken we duidelijk welke markten er voor welke soort weddenschap beschikbaar zijn. Het gaat hier over de gebruikelijke markten die we terugzien tijdens het gokken op wielrennen.

Klassement

Als je er voor kiest om in te zetten op het resultaat van een klassement dan zal je weddenschap pas aan het einde van de ronde worden verwerkt. Dit zijn de mogelijke markten om te gokken op de UAE Tour:

 • Outright Winner | De meest bekende weddenschap. Je voorspelt wie de UAE Tour zal winnen. Je kan er ook voor kiezen om in te zetten op de nevenklassementen zoals punten-, berg- en ploegenklassement.
 • Top 3 | Voorspel welke renner in de top drie of top tien van het klassement zal eindigen. Vaak is deze markt alleen beschikbaar voor het algemeen klassement en niet voor andere klassementen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de ranglijst? Deze zijn beschikbaar voor alle klassementen.

Etappe

Naast de weddenschappen voor de klassementen zijn er ook odds beschikbaar voor de individuele etappes. Tot op het moment dat de etappe begint kan je inzetten op deze markten, daarna gaan deze offline en komen alleen enkele markten nog live beschikbaar.

 • Stage Winner | Voorspel welke renner de etappe zal winnen.
 • Top 3  | Voorspel welke renner in de top drie weet te finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de etappe uitslag.

Live gokken op UAE Tour

De UAE Tour is altijd op diverse TV kanalen live te volgen. Daardoor kun je altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in de koers, en ben je niet afhankelijk van live tickers of social media. Hierdoor kunnen bookmakers ook maar odds aanbieden, waardoor je meer keuze hebt.

Live gokken op UAE Tour kan op alle markten die hierboven staan voor de etappe. De Head to Head markt kan door de bookmaker worden aangepast waardoor er nieuwe koppeltjes ontstaan. Dit is vaak afhankelijk van het koersverloop. Inzetten op wie uiteindelijk het algemeen klassement wint kan niet tijdens de etappe. Deze komt pas met vernieuwde odds online nadat de etappe afgelopen is.

Veelgestelde vragen over gokken op UAE Tour

Wat is de UAE Tour?

UAE Tour is inmiddels uitgegroeid tot een waardige World Tour koers die niet alleen maar bestaat uit sprintetappes. Het is vooral een koers om het pracht en praal te laten zien van de Verenigde Arabische Emiraten, om het toerisme te stimuleren.

Is live gokken op UAE Tour bij iedere bookmaker beschikbaar?

Nee, niet iedere bookmaker heeft live gokken op UAE Tour beschikbaar. Via onze kieswijzer kom je te weten welke bookmaker er wel live wielrennen in het pakket heeft zitten.

Wat als er een renner waarop ik heb ingezet op moet geven vanwege een val of blessure?

Dan heb je in principe pech. Als je weddenschap betrekking heeft op een Head to Head, en beide renners vallen uit, dan krijg je bij de meeste bookmakers je inleg terug. Sommige bookmakers zien de weddenschap dan nog als verloren, omdat beide niet weten te finishen.

Zijn er tijdens de UAE Tour bergen opgenomen in het parcours?

Jazeker! Er is altijd één etappe waarin de renners een berg over moeten.