Home Evenementen Gokken op Tour of the Alps

De Tour of the Alps is een meerdaagse wielerkoers die vroeger de Ronde van Trentino werd genoemd. Het is geen World Tour koers maar desondanks komt de koers live op TV en kan je bij iedere legale online bookmaker in Nederland online gokken op Tour of the Alps. Maar welke markten zijn er beschikbaar om te online gokken en waar moet je op letten?

Wat is online gokken op Tour of the Alps?

Online gokken op Tour of the Alps is het plaatsen van een weddenschap bij een legale online bookmaker in Nederland op de wielerwedstrijd Tour of the Alps, de voormalige Ronde van Trentino. Inzetten kan op diverse markten zoals de Outright Winnaar en verschillende Head to Head markten, waarin wielrenners het tegen elkaar opnemen.

Beste bookmaker om te online gokken op wielrennen

Hoe werkt online gokken op Tour of the Alps?

 1. Kieswijzer gebruiken

  Online gokken op Tour of the Alps wil je natuurlijk doen bij de bookmaker die daar het beste geschikt voor is. Niet alleen als het gaat om het aanbod en markten, maar ook odds. Wil je weten welke bookmaker het beste aanbod heeft voor wielrennen? Gebruik dan de kieswijzer van Gokken.com.Kieswijzer op Gokken.com

 2. Selecteer de beste bookmaker

  Als duidelijk is welke online bookmaker het beste aanbod heeft als het gaat om online gokken op wielrennen, dan klik je op de bookmaker. Hierdoor open je de site en kan je een account aanmaken. Al een account? Log dan in en zorg dat je voldoende saldo hebt om de weddenschap te plaatsen.BetCity openen

 3. Selecteer wielrennen & Tour of the Alps

  Als je een account hebt aangemaakt, of bent ingelogd in een bestaand account, dan ga je op zoek naar de sport ‘wielrennen’. Daar vind je alle actuele competities en wedstrijden. Selecteer Tour of the Alps om alle beschikbare markten te zien.Wielrennen en Tour of the Alps selecteren

 4. Markten bekijken

  Alle beschikbare competities en wedstrijden, met bijbehorende markten om te online gokken op Tour of the Alps, zijn nu zichtbaar. Dit zal waarschijnlijk de Outright markt, en mogelijk de Head to Head markt zijn.Markten bekijken Tour of the Alps

 5. Online gokken op Tour of the Alps

  Nu alle beschikbare markten zichtbaar zijn, is het aan jou om de juiste uitkomst te voorspellen. Selecteer de uitkomst waarvan jij denkt dat het de winnende is. Daarna is het een kwestie van je inzet bepalen en uiteindelijk de weddenschap plaatsen. Afhankelijk van het resultaat heb je de weddenschap gewonnen of verloren.Online gokken op Tour of the Alps

Soorten weddenschappen

De Tour of the Alps is een meerdaagse wielerkoers waardoor zowel online gokken op etappes mogelijk is maar ook op markten die betrekking hebben op het algemene klassement. Omdat de Tour of the Alps een kleine ronde is van een aantal dagen, zijn er geen extra markten beschikbaar zoals tijdens de grote ronden. Hierdoor zijn de markten om te online gokken van zowel de etappes als het algemeen klassement hetzelfde:

 • Outright Winner | Voorspel welke renner de etappe of eindklassement zal winnen. Of bijvoorbeeld welke renner top 3 zal eindigen in het algemeen klassement.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de uitslag, voor zowel het algemeen klassement als voor individuele etappes.

Live online gokken op Tour of the Alps

De Tour of the Alps is geen koers die van start tot finish live op TV te zien zal zijn. Vaak komen er live beelden beschikbaar met nog ongeveer twee uur koers te gaan. Hierdoor zijn er vooraf geen live odds beschikbaar.

Live online gokken op Tour of the Alps is bij elke bookmaker beschikbaar wanneer de live uitzending op TV begint. Het aanbod zal per bookmaker verschillend zijn, maar de Outright Winner markt is bij iedere bookmaker wel te vinden.

Tips

Nu je weet welke markten er beschikbaar zijn voor het online gokken op Tour of the Alps wordt het tijd om wat tips te bespreken. Door deze tips vergroot je de kans om op een winstgevende manier te online gokken op Tour of the Alps.

 • Vijf dagen klimmen | Ondanks dat deze koers geen World Tour status heeft verschijnen er altijd genoeg goede renners aan de start. Het is namelijk een ronde die perfect past in de kalender voor de renners die uiteindelijk de Giro d’Italia gaan rijden. Niet alleen om deze ronde te winnen, maar ook om de laatste procenten bij te trainen.
 • Hoogtestage | Een aantal ploegen komen met bijna de voltallige selectie die uiteindelijk ook in de ronde van Italië van start zal gaan. Veel van deze renners komen net van een hoogtestage en dan is het altijd maar afwachten hoe goed ze in vorm zijn. Het effect van een hoogtestage krijg je namelijk pas een aantal weken later. Je kunt er dus rekening mee houden dat de renners die op stage zijn geweest nog niet de absolute vorm te pakken hebben.
 • Live online gokken | Het is een meerdaagse ronde die live op TV te zien zal zijn. Niet van start tot finish maar toch zeker de laatste twee uur koers. Gebruik dit, en ook de informatie tijdens de etappe, om te live online gokken op deze koers.

Veelgestelde vragen over gokken op Tour of the Alps

Wat is de Tour of the Alps?

Tour of the Alps is een meerdaagse wielerkoers die voorheen de Ronde van Trentino werd genoemd. Het is voor de ronderenners een mooie test om de conditie te testen voor de Giro d’Italia die op het programma staat.

Is live online gokken op Tour of the Alps bij iedere bookmaker beschikbaar?

Wanneer de live uitzending op TV is gestart zijn er bij iedere bookmaker live odds beschikbaar. In ieder geval voor de winnaar van de koers. Per bookmaker is het aanbod afhankelijk.

Wat als er een renner waarop ik heb ingezet op moet geven vanwege een val of blessure?

Dan heb je in principe pech. Als je weddenschap betrekking heeft op een Head to Head, en beide renners vallen uit, dan krijg je bij de meeste bookmakers je inleg terug. Sommige bookmakers zien de weddenschap dan nog als verloren, omdat beiden niet weten te finishen. Kijk daarom goed wat de regels per bookmaker zijn.

Kan ik in Nederland veilig online gokken op Tour of the Alps?

Wij adviseren je altijd om bij een bookmaker te spelen die op onze site staat vermeld. Dit zijn namelijk bookmakers met een Nederlandse vergunning. Hierdoor speel je op een veilige site en ben je er zeker van dat je uitgekeerd krijgt.