Home Evenementen Gokken op Tour of Guangxi

Helemaal aan het einde van het seizoen staat de Tour of Guangxi op het programma. Gokken op Tour of Guangxi is mogelijk bij bookmakers. De koers maakt deel uit van de World Tour maar zo aan het einde van het seizoen zijn de toppers vaak niet te porren voor een lange trip naar China. Desondanks bieden bookmakers wel odds aan, zowel prematch als live.

Hoe werkt gokken op Tour of Guangxi

 1. Kies een bookmaker en login

  Ga naar de bookmaker waar je een account met saldo hebt of selecteer een bookmaker via onze kieswijzer. Login met je bestaande account of maak indien nodig een account aan.

 2. Selecteer Wielrennen en Tour of Guangxi

  Eenmaal ingelogd ga je naar de sport wielrennen en vervolgens naar Tour of Guangxi.

 3. Markt selecteren en inzetten

  Selecteer een markt waar je op in wilt zetten, bepaal je inzet en plaats uiteindelijk de weddenschap.

 4. Winst

  Was je voorspelling juist dan heb je de weddenschap gewonnen! Je krijgt de inzet maal de odd uitgekeerd op je account.

Soorten weddenschappen

Er zijn twee verschillende soorten weddenschappen die je kunt plaatsen tijdens het gokken op Tour of Guangxi. Je kan er voor kiezen om een weddenschap te plaatsen voor het klassement of voor een individuele etappe. Dit zijn de meest gebruikte markten als het gaat om gokken op wielrennen. Hieronder maken we duidelijk welke markten er voor welke soort weddenschap beschikbaar zijn.

Klassement

Als je er voor kiest om in te zetten op het resultaat van een klassement dan zal je weddenschap pas aan het einde van de ronde worden verwerkt. Dit zijn de mogelijke markten waar je kunt gokken op Tour of Guangxi:

 • Outright Winner | De meest bekende weddenschap. Je voorspelt wie de Tour of Guangxi zal winnen. Je kan er ook voor kiezen om in te zetten op de nevenklassementen zoals punten-, berg- en ploegenklassement.
 • Top 3 | Voorspel welke renner in de top drie of top tien van het klassement zal eindigen. Vaak is deze markt alleen beschikbaar voor het algemeen klassement en niet voor andere klassementen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de ranglijst? Deze zijn beschikbaar voor alle klassementen.

Etappe

Naast de weddenschappen voor de klassementen zijn er ook odds beschikbaar voor de individuele etappes. Tot op het moment dat de etappe begint kan je inzetten op deze markten, daarna gaan deze offline en komen alleen enkele markten nog live beschikbaar.

 • Stage Winner | Voorspel welke renner de etappe zal winnen.
 • Top 3  | Voorspel welke renner in de top drie weet te finishen.
 • Head to Head | Een bookmaker zet twee renners tegenover elkaar. Welke renner zal er hoger eindigen in de etappe uitslag.

Live gokken op Tour of Guangxi

Veel aandacht krijgt de Tour of Guangxi niet op de Nederlandse TV. Het is de afsluitende World Tour koers en alleen ploegen die nog wat extra World Tour punten willen halen komen hier nog gemotiveerd naartoe. Maar zoals bij alle World Tour koersen zijn er wel live beelden te zien, in dit geval zal dat via livestreams zijn.

Live gokken op Tour of Guangxi kan op alle markten die hierboven staan voor de etappe. Toch zal het aanbod in vergelijking met een andere meerdaagse ronde in Europa minder uitgebreid zijn. De informatievoorziening is minder goed en uitgebreid waardoor bookmakers toch wat terughoudender zijn.

Veelgestelde vragen over gokken op Tour of Guangxi

Wat is de Tour of Guangxi?

Tour of Guangxi is de laatste koers van de World Tour kalender. De ronde is geïntroduceerd om de sport mondialer te maken. Echter kijken de meeste renners er niet naar uit om na een lang seizoen nog naar China te reizen. Al liggen er wel kostbare World Tour punten voor het oprapen.

Is live gokken op Tour of Guangxi bij iedere bookmaker beschikbaar?

Nee, niet iedere bookmaker heeft live gokken op Tour of Guangxi beschikbaar. Via onze kieswijzer kom je te weten welke bookmaker er wel live wielrennen in het pakket heeft zitten.

Wat als er een renner waarop ik heb ingezet op moet geven vanwege een val of blessure?

Dan heb je in principe pech. Als je weddenschap betrekking heeft op een Head to Head, en beide renners vallen uit, dan krijg je bij de meeste bookmakers je inleg terug. Sommige bookmakers zien de weddenschap dan nog als verloren, omdat beide niet weten te finishen.

Wat als een renner op het laatste moment niet aan de koers meedoet terwijl hij wel op de startlijst stond?

Mocht een renner helemaal niet beginnen aan de ronde dan worden alle weddenschappen met betrekking tot deze renner geannuleerd.